Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

3D Fürdőszobai látványtervezés


 

 Cégünk már 2015 óta foglalkozik személyre szabott látványtervek készítésével. Munkatársaink Budapesti és érdi üzletünkben egyaránt készítenek fürdőszobai látványterveket az Ön egyedi igényeinek megfelelően. Mindkét bemutatótermünkben látványos bemutatószobákkal és állványokkal várjuk, ahol megtekintheti az általunk forgalmazott márkák burkolatait, és a Benedek Szerelvény által forgalmazott egyéb fürdőszobai kiegészítőket és szanitereket is.

A szakmai körökben elismert ViSoft látványtervező program segítségével könnyedén meg tudják valósítani az Ön elképzeléseit. A Visoft 360 program panoráma videót készít a kész látványtervekből ezzel lehetővé téve azt, hogy a személyre szabott fürdőszoba körbejárható legyen.

0
Látványterv

meroszalag ikon feher

A fürdőszobai látványtervedhez számos szín, méret és hatás közül választhatsz, legyen szó fényes vagy matt felületű, fali vagy padlóburkolatról.

meroszalag ikon feher

Kollégáink ingyenesen elkészítenek 2 db látványterv változatot, az elképzeléseid alapján. Ez személyesen megtekinthető digitális formában.

meroszalag ikon feher

A látványterv elkészítéséhez szükséges egy pontosan méretezett fürdőszobai alaprajz, aminek a segítségével megtervezik a személyre szabott fürdőszobádat.

meroszalag ikon feher

A tervekben felhasznált berendezéseket és szanitereket, vagy ahhoz hasonló termékeket üzleteinkben vagy a webáruházunkon keresztül is beszerezheted.

meroszalag ikon feher

A Budapesti és az Érdi bemutató termünkben is megtekintheted a kiállított burkolatokat, illetve mindkét helyszínen elérhető a látványtervezési szolgáltatásunk.

This image for Image Layouts addon


Benedek Anna

Lehet egyszerű, színes vagy bonyolult az elképzelés, Anna látványtervei biztosan elnyerik a tetszését.

Anna munkái
This image for Image Layouts addon


Hegedős Péter

Kiváló termékismerettel és szaktudással rendelkezik a fürdőszobai látványtervek készítésének terén.

Peti munkái
This image for Image Layouts addon


Jenei Szófia

A továbbképzéseknek köszönhetően mindig naprakész, legyen szó bármilyen fürdőszobai trendről.

Szofi munkái
This image for Image Layouts addon


Szujó Erzsébet

Zsóka mindig naprakész a legújabb trendekkel, így látványtervei biztosan elnyerik tetszését.

Zsóka munkái

VR szemüveg


Mindig megújulunk, hogy vevőink és ügyfeleink számára a legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Mostantól a Kondorosi úti bemutatótermünkben készített személyre szabott látványterveket már körbe is járhatod! A Visoft VR szemüvegeknek köszönhetően, az általunk elkészített fürdőszobai látványtervet, teljes élethű valóságban láthatod.

A burkolat látványterv videók nézése közben csak forgatnod kell a fejedet, hogy valósághűen megváltoztasd a nézőpontot. A virtuális valóság szemüveg egy formatervezett, kényelmes viseletet biztosít. A tervezéskor a kényelem és az ergonómia mellett a minőségre is nagy hangsúlyt fektettek.