Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image
Image

 

A Grohe Blue Pure azoknak kínál megoldást, akik a szénsavmentes víz természetes ízét részesítik előnyben. Az egyedi Grohe Blue szűrőtechnológia az ízhatást rontó minden anyagot kiszűri az egyszerű csapvízből, így készít páratlanul ízletes, friss vizet. A Grohe StarLight krómbevonatú csap külön belső vezetékkel rendelkezik a szűrt, és egy másikkal a szűretlen víz számára.

Így mindazoknak, akik a természetes, teljesen szénsavmentes vizet szeretik, a Grohe Blue Pure vízrendszer jóvoltából nem kell lemondaniuk a víz nagyszerű ízéről. A Grohe Blue Pure szűrőpatron akár 3000 liter vizet is megtisztít, cseréje pedig néhány egyszerű lépésben elvégezhető. Tiszta, üdítő ízhatású vizet állít elő, amely mentes a nehézfémek, a vízkő és a klór kellemetlen utóízétől.

Image

Speciális szűrőbetét 5 lépésben tisztítja a csapvizet. Ez biztosítja, hogy minden pohár Grohe Blue Pure víz ugyanazt a páratlan ízvilágot biztosítja.

1

Előszűrés

Itt eltávolítja a durva részecskéket és szennyeződéseket, mint például a homokot.
2

Aktív szén-előszűrő

Eltávolítja a klórt és az egyes szerves anyagokat, vegyületek a tisztább, frissebb íz érdekében.
3

Nagy teljesítményű ioncserélő

Eltávolítja a vízkövet és a fém anyagok.
4

Aktív szénszűrő

Egy második szűrési folyamat a maximális ízélményért. A vizet átszűri és tisztítja, úgy, hogy eközben a nélkülözhetetlen ásványi anyagok megőrzi.
5

Végső szűrés

Megszűri a maradék részecskéket.
Image
Image

Grohe Blue Pure

 

Két különálló belső vízvezeték az egyik a szűrt, a másik a szűretlen víz számára. Egy újszerű konstrukciójú, kihúzható sugárszabályzó gondoskodik arról, hogy a szűrést követően a víz már ne érintkezhessen semmilyen anyaggal, amelyik elrontaná az ízét.

 

A víz nem csupán az egyik legértékesebb természeti kincs a világon, de életünk alapja is egyben. A Grohe és a Bwt Európa legnagyobb vízszakértőiként a biztonságot, a higiéniát és a legmagasabb minőségi normákat képviselik. A két vállalat szakértelmével, egészen újszerű vízélményt biztosítanak.