×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Lazzarini- Olasz minőség és design

Luciano Lazzarini 1974-ben hozta létre a Sile Copri Scaldanti nevű cégét, mely radiátorok gyártásával foglalkozott. Mindkét fia csatlakozott a céghez és 2004-ben megalapították a Lazzarinit. Elsősorban acéllemez radiátorok gyártásával foglalkoztak, majd elindították a design radiátorok gyártásást is. 2007-ben a gyártás áthelyezésvel új piacok és lehetőségek nyíltak a cég számára és hirtelen a világ egyik legnagyobb design radiátor gyártó vállalattá nőtte ki magát.
A Lazzarini termékeit több mint 20 országban forgalmazza, többek közt jelen vannak Európában, Észak-, és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Új-Zélandon és Észak-Afrikában.

Image
Image

Lazzarini design radiátorok

Az elmúlt évtizedekben a fűtéstechnika alapjaiba véve változott meg. A funkcionalitás és a környezettudatosság mellett egyre nagyobb teret nyer az esztétikum is. A Lazzarini design radiátorok modern külsejében a legkorszerűbb technológiák rejlenek. Radiátoraik elérhetőek egyenes és íves, kivitelben, használhatóak fürdőszobában és a ház bármely más helységében is.

A Lazzarini fürdőszobai radiátorok törölközőszárító funkcióval is rendelkeznek. Az utóbbi években a törölközőszárítós radiátorok a legdivatosabb és legpraktikusabb fűtési megoldássá váltak a fürdőszobákban. A Lazzarini design radiátorok nem csak fűtenek és szárítják a nedves törölközőket, ruhákat, funcionalításuk mellett esztétikailag is fontos szerepet töltenek be.

Image

Lazzarini- Elegáns megoldás minden fürdőszobába, az Ön igényeihez mérten!

Egészséges és higiénikus környezet

Azzal, hogy törölközéjét a használatok közt megszárítja, nagy mértékben hozzájárul, hogy fürdőszobája tiszta, egészséges és higiénikus közegét fenntartsa.Ugyanis a nedves felületek megszüntetése segít a a fürdőszobát penész és kórokozómentesen tartani. 

Lazzarini Capri

Aszimmetrikus, praktikus kivitelű design radiátor, melyre oldalról nyitott kialakításának köszönhetően a törölköző könnyedén rácsúsztatható.

Lazzarini Urbino

A tiszta formatervezésű, elegáns stílust képviselő Urbino törölközőszárító radiátor kialakításának köszönhetően megnöveli a teret. Minimalista, letisztult stílusa ellenére a legmodernebb technikával rendelkezik.

Lazzarini Merano

Különleges megoldásokkal alkotott hagyományos formavilágot idéző fürdőszobai radiátor. Króm és fehér színben kapható, akár elektromos fűtőpatronnal. Enyhén ívelt lamelláival meghatározó eleme lehet az enteriőrnek.

Lazzarini Grado

Aszimmetrikus, praktikus kivitelű design radiátor, melyre oldalról nyitott kialakításának köszönhetően a törölköző könnyedén rácsúsztatható.

Lazzarini Sanremo

A Sanremo modell ívelt és egyenes kivitelben is kapható fehér és króm színben, tizenhét méretben. Az Sanremo acél radiátor különböző fűtésrendszerekre is csatlakoztatható, és akár térelválasztóként is használható!

Lazzarini Randa

A Lazzarini Randa elegáns, praktikus, aszimmetrikus kivitelezésű, egyenes, megfordítható kivitelű radiátor.  A radiátorok kétféle méretben, fehér és króm színben érhetőek el.

Lazzarini Palermo

Széles, lapos lamellái nagy fűtőfelületükkel biztosítják a megfelelő hőmérsékletet és a törölközők gyors száradását egyaránt.

Lazzarini Torino

A Lazzarini Torino radiátor egy igazi designer darab. Letisztult minimalista stílus és sugárzó elegancia jellemzi, mely széles színválasztékkal párosul.

Lazzarini Spinnaker

A Spinnaker különleges lépcsőzetes elrendezésű, aszimmetrikus kialakításával játékosságot kölcsönöz az enteriőrnek. A radiátor lapos lamellái nagy fűtőfelületükkel rendkívül sok hőt képesek leadni.

Lazzarini Orvieto

A Lazzarini Orvieto törölközőszárító radiátor acélból készül. Beépítésre került a radiátor tetejére három vállfa és törölközőtartó. Az Orviető design, törölközőszárító radiátor egyenes kivitelű, kétféle méretben és fehér színben elérhető. Egyszerre praktikus és stílusos.

A Lazzarini radiátorokat megtekintheti webáruházunkban: 
http://benedekszerelveny.hu/aruhaz/radiator/design-radiator 
http://benedekszerelveny.hu/aruhaz/radiator/furdoszobai-radiator

Illetve üzleteinkben a lent látható címeken:

Benedek Szerelvény - Budapest, Kondorosi út

Benedek Szerelvény - Budapest, Kruspér utca

Benedek Szerelvény - Érd, Fehérvári út