×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Image

Viega Prestabo

Innovatív préstevhnika horganyzott acélból - 15 és 108 mm között a Viag-tól.  Prestabo: egy bevált rendszer, amely az új XL méretekkel még több lehetőséget kínál fel Önnek.

A Viega Prestabo rendszerét a szakemberek nagyfokú megbízhatóságáról és biztonságáról ismerik. Most a kívül horganyzott acélból készülő présrendszer a 64 mm és 108 mm közötti XL méretekben is kapható. Ezzel hiánytalan, egy rendszerből álló, komplett idomválaszték áll rendelkezésére olyan létesítmények megvalósításához, mint iskolák, kórházak, idősek otthonai vagy ipari objektumok, valamint szociális lakások építéséhez.

Viega Prestabo előnyök

igen

Nagyobb változatosság. A Prestabo XL rugalmasabbá teszi Önt.

A Viega Prestabo rendszerét a szakemberek nagyfokú megbízhatóságáról és biztonságáról ismerik. Most a kívül horganyzott acélból készülő présrendszer a 64 mm és 108 mm közötti XL méretekben is kapható. Ezzel hiánytalan, egy rendszerből álló, komplett idomválaszték áll rendelkezésére olyan létesítmények megvalósításához, mint iskolák, kórházak, idősek otthonai vagy ipari objektumok, valamint szociális lakások építéséhez. Változatokban bővelkedő a fűtési rendszerekhez, rugalmas a préslevegős berendezésekhez, biztonságos a hűtőkörökhöz.

igen64 mm - a különleges méret

A Viega a Prestabo XL rendszert 64 mm-es méretben kínálja. Előny az Ön számára: Ha 54 mm túl kevés, de 76,1 mm túl sok, akkor ez a nagyság érzékelhetően kisebb költségekkel jár, egyben csökkenti a szerelés helyigényét is.
Egyébként: A Viega présszerszámokkal (32 kN) természetesen a Prestabo XL minden mérete is másodperces gyorsasággal összepréselhető, és tartósan biztos.

igen

SC-Contur minden mérethez

Az eddigi méretekkel megegyezően a Prestabo új XL méretei is rendelkeznek a Viega SC-kontúrral. Ez könnyűvé teszi az Ön számára, hogy felismerje a le nem préselt kötéseket. Amikor a berendezést feltöltik
vízzel, az 1,0 és 6,5 bar közötti nyomástartományban a le nem préselt kötéseknél láthatóan víz lép ki. A Viega garantálja Önnek az SC-Contur kifogástalan működését. Préselve a kötés tartósan biztos és tömör – ez a megbízhatóság milliószor bebizonyosodott.

igen

Összepréselés még nagyobb komforttal

A Viega présszerszámok legújabb generációja nagyobb komfortot nyújt Önnek a préselésnél, mint korábban bármikor: innovatív akkumulátortechnológia, ergonómikus szempontból kedvező kialakítású pisztolyforma és kisebb súly jellemzi azt a technológiát, amely iránymutatónak számít az épületgépészetben. A Pressgun 4B és a Pressgun 4E könynyedén kezelhető egy kézzel, és teljes 180°-ban elforgatható présfejjel van felszerelve.
XL formátumú, maximális rugalmasságot garantál a szabadalmazott csuklófunkciójú csuklós préspofa és a négy présgyűrű (64,0, 76,1, 88,9 és 108,0 mm-es méretben). Az összepréselés ezekkel szinte minden  zögben lehetséges. Ez bonyolult helyviszonyok mellett megkönnyíti a munkáját.

Hozzáértés, sokféleség és precizitás

A Viega portfóliójához már több mint 14 ezer folyamatos raktárkészlettel ellátott termék tartozik. Olyan termékek, amelyek nem csupán az ágazatban egyedülállóan széles kínálatot testesítenek meg, hanem kimagasló minőséget is. 

A Viega üzemeiben a rendeléseket gördülékenyen működő logisztikával állítják össze, kódolják, csomagolják és küldik el. E mögött is precíz rendszer van, mint mindenben a Viega cégnél.
Hiszen nemcsak a folyamatok, hanem a termékek is összekapcsolódnak egymással. Ennek az alapját a préstechnika képezi, egy a Viega sok innovációja közül. Legjobb példa erre az ebben a prospektusban bemutatott
Prestabo: egy bevált rendszer, amely az új XL méretekkel még több lehetőséget kínál fel Önnek.

 

                                                                                                                                 - Viega. Több mint egy ötlet! -