Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

Mi a teendő, ha alacsony a víznyomás?

Az alacsonyabb vidéki területeken található lakóházak, kisebb társasházak és közületi épületek esetében gyakran előfordulhat, hogy a vízközmű-szolgáltató által biztosított hálózati víznyomás nem elégséges a felhasználói igények kielégítéséhez. Ilyen esetekben helyi nyomásnövelésre és fokozásra van szükség.

Ha olyan precíz, felhasználóbarát és változó igényeket teljes mértékben kielégítő prémium vízellátó rendszerre van szükségünk, legyen szó ivóvíz nyomásnövelésről vagy öntözésről, akkor a legjobb megoldás a Wilo-Isar BOOST5 házi nyomásfokozó rendszer.

A tökéletes víznyomás megoldása minden helyzetben és mindenkor

Az új Wilo-Isar BOOST5 univerzálisan alkalmazható bármilyen helyen, bármilyen körülmények között, hogy biztosítsa a folyamatos víznyomást a házi vízellátáshoz. A hatékony hidraulikával és zajcsökkentő burkolattal rendelkező rendszer finoman és halkan működik.

Kompakt kialakítása modern és tökéletesen illeszkedik a lakókörnyezethez. Az energiatakarékos hidraulika és az igény szerinti rendelkezésre állás költséghatékony üzemeltetést eredményez.

A Wilo-Isar BOOST5 még több kényelmet nyújt a felhasználónak: gyors és problémamentes telepítéshez előkészített. Az egyszerű kezelésért LED-kijelző és nyomógombok gondoskodnak. A beépített védelmi funkciók biztonságos működést garantálnak. A magas minőségű műanyagból készült szivattyúegység hosszú élettartamot biztosít.

Speciális jellemzők- alkalmazási előnyök

Egyszerű telepítés a csatlakoztatásra kész kivitelnek köszönhetően

Tökéletes illeszkedés az ügyfélkörnyezetbe a kompakt, modern kivitelnek köszönhetően

Felhasználóbarát kezelés az LCD kijelzőnek és a nyomógomboknak köszönhetően

Alacsony zajszintű üzem a zajvédő borításoknak köszönhetően

Integrált frekvenciaváltó a kényelmes állandónyomás-szabályozáshoz és a lágy indításhoz

Alacsony energiafogyasztás az igényhez igazodó ellátásnak köszönhetően

Biztonságos kezelés a számos beépített védőfunkciónak köszönhetően

Házi vízellátás és öntözés megoldása

A berendezés, miután a közműhálózathoz csatlakoztatták, akár 5,5 bar maximális nyomásértékre is képes növelni a beérkező hálózati víznyomást. Az üzemmód váltásának lehetőségével a szivattyú önfelszívó üzemmódban is képes vízszállításra tartályból vagy kútból. A normál és önfelszívó működés között a váltókapcsoló segítségével választhatunk a szivattyú első burkolati eleménél.

További termékinformáció.

Image

Ismerj meg! - Terméktulajdonságok

1
Nyomásérzékelő
2
Beépített elektronika frekvenciaváltóval
3
360°-ban forgatható szívó- és nyomócsonk csatlakozások
4
Rezgéscsillapító burkolatlábak
5
Csatlakoztatásra kész kivitel
6
Zajcsökkentő ház
7
LED-kijelző nyomógombokkal
8
Önfelszívó/normál szívású átkapcsoló
9
Visszafolyásgátló és áramlásérzékelő

Komfortos üzem

A berendezés a zajcsillapított háznak és a rezgéscsillapító gumitalpaknak köszönhetően rendkívül csendes, így akár beltérbe is telepíthető. A készülék víz- és energiafogyasztása az állandó nyomásra szabályozásnak köszönhetően a mindenkori felhasználói igényekhez igazodik, emiatt üzemeltetése gazdaságos.

Egyszerű felépítés

A Wilo-Isar BOOST5 1” méretű szívó-és nyomócsonkja 360°-ban elforgatható, majd a megfelelő szögállásban a hozzá tartozó rögzítőelemmel fixálható. A csővezeték szivattyúhoz történő csatlakozása ezáltal gyorsan elvégezhető, az elforgatható csonkokon biztonságos, dupla O-gyűrűs tömítés található. A készülék minden elemet tartalmaz, nincs szükség további kiegészítő szerelvényekre.

Felhasználóbarát konstrukció

A telepítést követően a Wilo-Isar BOOST5 kezelése rendkívül egyszerű. Bekapcsolás után a tartandó nyomásértéket a „+” és a „-” gombok segítségével lehet beállítani 0,5 bar lépésekkel. A LED kijelzőn a szivattyú az üzemállapotáról és a beállított nyomásértékről ad visszajelzést.

Image

Ha Wilo-active tag vagy, ezért a termékért július 20-ig duplapont jár!
Bővebben....