×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

Viega Prestabo 90°-os ív 15 BBViega Prestabo 90°-os ív 15 BB

Viega Prestabo 90°-os ív BB

Cikkszám: VG-558123-szulo
1.090 Ft-tól Áfa-val

Viega Prestabo 90°-os BB ív SC biztonsági kontúrral, ötvözetlen, horganyzott acél alapanyagból készült préscsatlakozás. Modellszám: 1116

Válasszon variánst
Várható szállítás: 3 munkanap

Prestabo 90°-os ív

SC‑Contur-ral (biztonsági kontúr)
ötvözetlen, horganyzott acél
préscsatlakozás

Kialakítás/​felszereltség

EPDM tömítőelemek

modellszám 1116

Bővebben a Viega Prestabo-ról...

A Viega Prestabo présrendszer előnyei

A Prestabo rendszert fűtőberendezések, zárt hűtőkörök és préslevegős berendezések létesítményekben való gazdaságos, biztonságos beszereléséhez fejlesztették ki. A csövek, présidomok és a rendszer minden többi eleme pontosan össze van hangolva egymással. Egy további előny a biztonság terén az Ön számára: Ha a Viega présszerszámokkal végzi a préselést, élvezi az átfogó Viega rendszerszavatosság biztonságát.

SC-Contur minden mérethez

Az eddigi méretekkel megegyezően a Prestabo új XL méretei is rendelkeznek a Viega SC-kontúrral, ami könnyűvé teszi az Ön számára, hogy felismerje a le nem préselt kötéseket.

Összepréselés még nagyobb komforttal

A Viega présszerszámok legújabb generációja nagyobb komfortot nyújt Önnek a préselésnél, mint korábban bármikor: innovatív akkumulátortechnológia, ergonómikus szempontból kedvező kialakítású pisztolyforma és kisebb súly jellemzi azt a technológiát, amely iránymutatónak számít az épületgépészetben. A Pressgun 4B és a Pressgun 4E könynyedén kezelhető egy kézzel, és teljes 180°-ban elforgatható présfejjel van felszerelve. XL formátumú, maximális rugalmasságot garantál a szabadalmazott csuklófunkciójú csuklós préspofa és a négy présgyűrű (64,0, 76,1, 88,9 és 108,0 mm-es méretben). Az összepréselés ezekkel szinte minden szögben lehetséges. Ez bonyolult helyviszonyok mel

64 mm – a különleges méret

A Viega a Prestabo XL rendszert 64 mm-es méretben kínálja. Előny az Ön számára: Ha 54 mm túl kevés, de 76,1 mm túl sok, akkor ez a nagyság érzékelhetően kisebb költségekkel jár, egyben csökkenti a szerelés helyigényét is.

Viega garancia

A termékeikért vállalt felelősség határideje a telepítés (üzembe helyezés) dátumától számított 5 év, és legkésőbb a Viega által történő kiszállítástól számított 10 év leteltével ér véget.

Ezen időszak alatt felelősséget vállalnak a konstrukciós hibákért, anyaghibákért, gyártási hibákért és azokért a mulasztásokért, melyek a mi hatáskörünkbe tartoznak.

A jótállás az érvényben levő szerelési útmutatóink, műszaki leírásaink, valamint a technológiában elfogadott szabvány szerint történő szakszerű kezelés mellett érvényes.

Hibás vagy nem szakszerű telepítés (üzembe helyezés) esetén a jótállás nem érvényes.

A Viega-szerszámokra, mint a présgépek, préspofák, Steptec-lyukasztók, csővágók, kalibrálók, a nagykereskedőtől történő megvásárlás dátumától számított kétéves jótállási határidő érvényes.

Garanciális tájékoztató

Termékajánló