×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Lapradiátor - Technik ThermPro 600*1000 22KLapradiátor - Technik ThermPro 600*1000 22K

Technik ThermPro lapradiátor

Cikkszám: TP22/600700-szulo
A konvektorok száma azt jelzi, hogy hány párhuzamos fűtési melegítőtestből áll az adott radiátor. 22K=2 párhuzamos lap, 33K=3 párhuzamos lap.
10.302 Ft-tól Áfa-val

A kiváló minőségű ISO 9001 minőségbiztosítási szabvány követelményeinek maximálisan megfelelő Technik Therm lapradiátorok között megtalálhat minden szabványos radiátor méretet és kivitelt egészen az egy konvektorostól a három konvektorosig.

Válasszon variánst
Várható szállítás: 3 munkanap

Az ISO 9001 minőségbiztosítási szabvány követelményeinek maximálisan megfelelő Technik Therm lapradiátorai között megtalálhat minden szabványos radiátor méretet és kivitelt egészen az egy konvektorostól a három konvektorosig.

Biztonságra tesztelve

Egy magyar háztartás fűtési rendszerében 3 bar az optimális üzemi nyomás. A Technik ThermPro acéllemez radiátorokat mégis 13bar nyomáson tesztelik le és 10 bar nyomásra hitelesítik, hogy a teljes élettartam alatt megbízhatóan üzemeljenek és megfelelő komfortérzetet nyújtsanak a felhasználóik számára.

Hófehér színű radiátorok

A Technik Therm Pro radiátorok a gyártás során több tisztítókezelésen is átesnek, nevezetesen merítésen, zsírtalanításon,vas-foszfáttal történő bevonáson és passziváláson, amik a tartós korróziógátlást segítik. A termékek az ismert legmodernebb festési technológiával RAL 9016-os hófehér színt kapnak.

Lapradiátor minden méretben

A Technik ThermPro lapradiátorok minden standard méretben kaphatóak, a legkedveltebb 2 konvektoros vastagságon kívül további négy vastagságban. A  magas minőségű alapanyagok felhasználásának és a precíz kivitelezésnek köszönhetően a Technik ThermPro acéllemez radiátorai 10 év garanciát vállalunk.

 A csomag tartalma

A radiátorokkal egy csomagban érkezik a légtelenítő szelep, a vakdugó, a rögzítő egység, és a felhelyezéshez szükséges univerzális tartókonzol is. A tartókonzol univerzális kivitelének köszönhetően a felhelyezés során a radiátorok könnyedén a fűtési rendszer többi eleméhez csatlakoztathatóak.

 

  • Gyönyörű hófehér színek
  • Tartós korróziógátlás
  • Magas minőségű alapanyagok
  • Precíz kivitelezés
  • Könnyen csatlakoztathatók
  • Dinamikus fűtési teljesítmény
  • Nagy energetikai hatásfok
  • Magas hőteljesítmény leadás

A Technik ThermPro lapradiátorokra a CU Impex KFT. a vásárlás napjával kezdődően a 151/2003.IX.22. kormányrendeletben előírt 12 hónap jótállást, valamint további 9 év szállítói jótállást vállal a Jótállási jegyben felsorolt „Jótállási feltételek” fejezetben felsoroltak szerint.
A Technik Therm márkájú radiátorok korszerű berendezésekkel, eljárásokkal, tanúsított rendszerek működtetésével készülnek. Szakszerű beépítésük, üzemeltetésük mellett 25-35 éves élettartam érhető el. Javasoljuk, hogy a felsorolt feltételek betartását követeljék meg a kivitelezőjétől, így több évtizedig működhetnek a radiátorok, teljes megelégedésükre.

Jótállási jegy minta

Termékajánló