×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Lowara Garden BGM öntöző szivattyú 9/A DELowara Garden BGM öntöző szivattyú 9/A DE
Lowara Garden BGM öntöző szivattyú 9/A DELowara Garden BGM öntöző szivattyú 9/A DE
Lowara Garden BGM öntöző szivattyú 7/A DELowara Garden BGM öntöző szivattyú 7/A DE

Lowara Garden BGM öntöző szivattyú

Cikkszám: 107320230-szulo
77.266 Ft-tól Áfa-val

A Lowara Garden BGM 9/A DE beépített légtelenítő rendszerrel ellátott önfelszívó, kompakt centrifugál szivattyú vízellátásra. A hengerelt rozsdamentes acél használata nagy teljesítményt és hosszú élettartamú szivattyút eredményez. Kerti változata elérhető fogantyúval, tágulási tartállyal, és szivattyú- automatikával is.

Válasszon variánst
Várható szállítás: 3 munkanap

Az önfelszívó szivattyút egyszerű használata és kezelhetősége jellemzi, amely által rendkívül nagy sikernek örvendhet. Az ásott kút mellett előszeretettel alkalmaznak önfelszívó szivattyút, amely a búvárszivattyúval ellentétben sokkal ellenállóbb és javíthatóbb az esetleges meghibásodások esetén, valamint jobban képes kezelni a homok akadályokat is.
A felszínre telepíthető, önfelszívó szivattyút sohasem szabad szárazon futtatni, mert az meghibásodáshoz vezethet! Minden esetben fel kell tölteni indítás előtt! Az önfelszívó szivattyú centrifugálszivattyú-elv alapján működik, azaz a folyadékot egy forgólapát és az azt mozgató motor révén szállítja.

Széleskörű alkalmazhatóság

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú háztartásokhoz házi vízellátóként, hidroforral együtt pedig táp- és hűtőszivattyúként, kertek és fólia sátrak öntözésére egyaránt alkalmazható. Ezen felül kevés mennyiségű gázt tartalmazó folyadékú fúrt kutakhoz is felszerelhető.

Hosszú élettartam

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú összes változata kiváló, rozsdamentes anyagból készül, amely hosszútávon biztosítja a folytonos nagy teljesítményt és a hosszan tartó, zavartalan működést.

Kerti változat

A Lowara BG(M) önfelszívó szivattyú kerti változata fogantyúval, tágulási tartállyal és automatikával (ki-be kapcsolóval) együtt kapható.

A Xylem Water Solutions Kft. a szerződésben meghatározott termékekre az üzembe helyezéstől számított 24 hónapra jótállást vállal éves felülvizsgálat megléte esetén. Jótállás nem vonatkozik a kopó alkatrészekre és a természetes elhasználódásra. A jótállás érvényességének feltétele a szakszerű beüzemelés, a rendeltetésszerű használat, és a szakszerű, rendszeres, dokumentált karbantartás.

A szivattyú, vagy keverő beépítése és üzemi körülményei megfelelnek a kezelés, telepítés és karbantartási utasításban megfogalmazottaknak. A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy a harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a terméken, illetve berendezésen a raktározáskor, üzembe helyezéskor, üzemeltetés közben, valamint a LOWARA S.R.L. (XYLEM) megfelelő előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás a gépegység megbontása esetén. A jótállási kötelezettség megszűnik, amennyiben az üzembe helyezési eljárást nem szakképzett személy végezte, illetve a jótállási jegy ide vonatkozó része nincs kitöltve és igazolva.

 A Xylem Water Solutions Kft. nem vállal kötelezettséget a kopóalkatrészek, úgymint járókerék, propeller, szivattyúház, kopógyűrű, gumírozott és műanyag bevonattal ellátott alkatrészek és villamos kábel(ek) mechanikai sérülései következtében fellépő meghibásodásokért.

Termékajánló