Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Tervezzük meg a fürdőszobát, mert egy hangulatos és praktikusan kialakított térben minden napunk jól indul majd.

Természetes anyagok- fa, természetes kövek

Sok felületen használhatunk fát, például: padlón vagy falak borításaként, illetve díszítő elemként is megjelenhet. Fából készülhetnek polcok, pultok, díszitő elemként használhatunk gerendát is. A párás levegő miatt elengedhetetlenül szükséges, hogy felületkezelőt használjunk, így a víz és a páralecsapódás nem teszi tönkre a fát.
A fa mellett a természetes kövek is egyre nagyobb teret hódítanak maguknak, jól mutatnak minimalista és rusztikus enteriőrben is.

Iparművészet a fürdőszobában

A nagy alakzatok, mintázatok, véletlenszerűnek tűnő, azonban tökéletesen átgondolt kompozíciókat alkotó rombuszok, hatszögek és háromszögek 2018-ban nagy népszerűségnek örvendenek. Játékosságot és élénkséget kölcsönöznek a fürdőszobába, iparművészeti munkák szintjére emelve ezzel a burkolatot.

Szoba a fürdőszobában

Fürdőszobája szobává is változat.
Ha nagy térrel, elegendő hellyel rendelkezünk, burkolatként használhatunk felület kezelt parkettát, vagy fa hatású járólapot, amit egy szőnyeggel még jobban ki lehet emelni. Ehhez a stílushoz jól illik egy fotel, felette fali lámpával, amit lehetőleg a szaniterektől távol helyezzünk el.

Réz kiegészítők

Régóta a közkedvelt fürdőszobai kellékek közé tartozik a rézből készült csaptelep. Fényes és matt változata egyaránt nagy népszerűségnek örvend. Manapság egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a különböző rézből készült kiegészítők is. Már találkozhatunk rézből készült szappanadagolóval, törölközőtartóval és wc-kefével is. Ha rézből készült kiegészítőket vásárolunk fürdőszobánkba az összhangra és az elegancia megőrzésére törekedve válasszunk színben és formában megegyező lámpát és radiátort is.

 furdoszoba trendek 2018 2resz 1200x600