×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Játék

Vásárolj Hansgrohe terméket a webáruházban 2021.07.01-2021.07.31-ig és nyerd meg az értékes Hansgrohe ajándékcsomagot.

A játékban részt vesz minden olyan személy, aki Hansgrohe terméket vásárol a www.benedekszerelveny.hu webáruházában.

Sorsolás: 2021.08.02.

Tervezzük meg a fürdőszobát, mert egy hangulatos és praktikusan kialakított térben minden napunk jól indul majd.

Természetes anyagok- fa, természetes kövek

Sok felületen használhatunk fát, például: padlón vagy falak borításaként, illetve díszítő elemként is megjelenhet. Fából készülhetnek polcok, pultok, díszitő elemként használhatunk gerendát is. A párás levegő miatt elengedhetetlenül szükséges, hogy felületkezelőt használjunk, így a víz és a páralecsapódás nem teszi tönkre a fát.
A fa mellett a természetes kövek is egyre nagyobb teret hódítanak maguknak, jól mutatnak minimalista és rusztikus enteriőrben is.

Iparművészet a fürdőszobában

A nagy alakzatok, mintázatok, véletlenszerűnek tűnő, azonban tökéletesen átgondolt kompozíciókat alkotó rombuszok, hatszögek és háromszögek 2018-ban nagy népszerűségnek örvendenek. Játékosságot és élénkséget kölcsönöznek a fürdőszobába, iparművészeti munkák szintjére emelve ezzel a burkolatot.

Szoba a fürdőszobában

Fürdőszobája szobává is változat.
Ha nagy térrel, elegendő hellyel rendelkezünk, burkolatként használhatunk felület kezelt parkettát, vagy fa hatású járólapot, amit egy szőnyeggel még jobban ki lehet emelni. Ehhez a stílushoz jól illik egy fotel, felette fali lámpával, amit lehetőleg a szaniterektől távol helyezzünk el.

Réz kiegészítők

Régóta a közkedvelt fürdőszobai kellékek közé tartozik a rézből készült csaptelep. Fényes és matt változata egyaránt nagy népszerűségnek örvend. Manapság egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a különböző rézből készült kiegészítők is. Már találkozhatunk rézből készült szappanadagolóval, törölközőtartóval és wc-kefével is. Ha rézből készült kiegészítőket vásárolunk fürdőszobánkba az összhangra és az elegancia megőrzésére törekedve válasszunk színben és formában megegyező lámpát és radiátort is.

 furdoszoba trendek 2018 2resz 1200x600