Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Design radiátor választási útmutató

Design radiátor választási útmutató

A design radiátor fogalma az utóbbi években alakult ki. Néhány évtizede egy radiátor csak egy hétköznapi fűtőberendezés volt. Egy hagyományos lapradiátor rendeltetése csak a fűtés biztosítása volt, és ezen kívül nem látott el más funkciót.

A fürdőszobai törölközőszárító radiátor megjelenésével ez azonban megváltozott, az alapvető funkció kibővült, ugyanis kialakításuk során azt a praktikus szempontot is figyelembe vették, hogy a nedves törölközőket meg lehessen szárítani a vízszintes lamelláikon.

A design radiátorok ezeknek a hagyományosan praktikus és funkcionalista radiátoroknak a továbbgondolt változatai. A design radiátorokban a praktikum találkozik az esztétikummal, a használati funkció mellett pedig előtérbe kerül az esztétikai funkció is. Ezek a modern radiátorok a szépségre és innovációra fogékony embereknek lettek kitalálva.


A design radiátorok egyik fő különlegessége, hogy tervezőik annyira elvonatkoztattak a hagyományos radiátor formáktól, hogy egy laikus már észre sem veszi, hogy amit lát az egy radiátor.

  1. Praktikum
    Számos design radiátor nem csak fűtésre használható, hanem a nedves törölközők megszárítására is és térelválasztásra is alkalmas, valamint tükörként is kiválóan funkcionál.
  2. Minőség
    A Lazzarini radiátor termékei szigorú minőségi elvárásoknak megfelelve készülnek. A radiátor előállító üzemek a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával dolgoznak az átlagon felüli termék minőségért. Minden termékük megfelel a nemzetközi szabványoknak.
    Külön figyelmet fordítanak arra is, hogy gyártási folyamataik közben minimálisra csökkentsék a károsanyag kibocsátást, ezzel a gyártás fenntarthatóságát javítva.
  3. Stílus, jó megjelenés
    A design radiátorok egyik nagy előnye a külső megjelenésük. Amire a mai világban szükségük is van, hiszen egy stílusosan kialakított otthonba, stílusos külsővel rendelkező berendezési-, és használati tárgyak keresnek.
    A Lazzarini termékeit neves iparművészek, designerek tervezik, a legkorszerűbb technológiával készülnek, és egyedi színvilággal rendelkeznek. Ennek köszönhetően minden enteriőrben megállják a helyüket.
  4. Megfelelő hőteljesítmény
    Nem elég, hogy szép egy radiátor, ha nem látja el az elsődleges funkcióját és nem fűti ki kellőképpen azt a helyiséget, ahova elhelyezik. A Lazzarini radiátorok hagyományos fürdőszobai radiátor társaikét megközelítő kiváló hőteljesítménnyel rendelkeznek.

Lazzarini Way design radiátorok

Széles forma és méretválasztékuknak köszönhetően az olasz radiátorgyártó vállalat a Lazzarini Way kollekciójához tartozó design radiátorok között minden enteriőrbe, legyen az fürdőszoba, nappali, előtér vagy étkező talál megfelelőt. A radiátorok között megtalálhatóak a hagyományos fehér és króm színek mellett a homokfúvott Antracit (sötétszürke), Azzurite (kék), Tabak (középszürke), Amethyst (bordó), White (fehér) és Quartz (homok) árnyalatok.
Összegezve a design radiátorok számos olyan modern kori igényeknek megfelelő funkcióval rendelkeznek, amelyekkel a hagyományos fürdőszobai radiátorok nem. A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve, a legkorszerűbb technológiával készülnek. Külsejüket tekintve bármilyen enteriőrbe illeszkednek, és a hőteljesítményük is kiváló.

Vulcano

Hihetetlenül vékony, mint egy papír, talán egy leheletnyit vastagabb. Elhelyezhető függőlegesen és vízszintesen is, ahogy Önnek tetszik! Bárhova elhelyezheti, ahogy szeretné! Tegye még egyedülállóbbá a WAY kiegészítőkkel.

Tavolara

Azoknak, akik szeretik a nélkülözhetetlenséget. Olyan mint egy penge, egy az Óceánból finoman kiemelkedő sziget. Jelenlétével már-már bútorként szolgál, miközben felmelegít minden szobát.

One Tube

Egy egész, vagy csak a része egy egésznek? Függőleges vagy vízszintes elhelyezés? Mesterien illeszkedik minden szobába az Ön otthonában is, eleganciát és egyediséget csempészve az enteriőrbe. Kiválóan funkcionál WAY kiegészítőkkel.

Spinnaker

A Lazzarini ikonikus radiátora, melyet a szélben felduzzadt vitorla formája ihletett. Minden tél élvezhetőbb egy vitorlázással a meleg tengeren. A Spinnaker radiátor bármilyen WAY felülettel és színnel, illetve kiegészítővel jól variálható.

lazzarini spinnaker design radiator

Grado

Letisztult formavezetés és a geometrikus formák találkozása egy harmonikus design törölközőszárító radiátorban.

Siena

Lekerekített és harmonikus sziluett, krómozott szín egy csipetnyi vintage hatással.

Torino

Szálcsiszolt alumínium és acél alapanyag, és egy elengedhetetlen többfunkciós kar teszi a Lazzarini Torino radiátorát igazán különlegessé. Kinyitható és becsukható, törölközőtartó, fűt, szárít és a WAY kollekció minden meleg mineral színében elérhető.

lazzarini torino design radiator

Bari

Ez a modern radiátor a teljesen lekerekített megjelenésétől válik egyedivé. Letisztult kialakítása gyakorlatilag bármilyen fürdőszoba designhoz illik. A Bari radiátor alapmodellje természetesen fehér színű, de a többi Way árnyalatban is elérhető.

Grosseto V

Tökéletes a nappaliba, de éppen ennél a tökéletességénél fogva akár bárhova elhelyezhető! A Grosetto V radiátorok profilját négyzet keresztmetszetű elemek alkotják. Sűrű lamellái képesek a leghidegebb téli hónapokban is a kellő meleget biztosítani.

Arezzo

A zsúfolt és üres terek harmonikus váltakozása testesül meg függőleges csövezésű Lazzarini Arezzo radiátorban. Ez a radiátor minden bizonnyal kiemelkedő eleme lehet otthonának akár a nappaliban, akár a konyhában. Az erőssége, hogy meleg ölelésbe foglal.

Urbino

Ez a vékony, minimlista radiátor a Lazzarini egyik büszkesége, amit egy merőben új technológiával gyártanak. Könnyen párosítható a WAY kiegészítőkkel, hogy bármilyen koncepcióban megállja a helyét, és egyedivé alakíthassa vele a teret.

Ischia

A modern életstílus megtestesítője ez a modern radiátor. Minimalista és funkcionalista a vízszintes elrendezésű kéztörlő akasztónak. Sokoldalú és elegáns, meleggé és otthonossá varázsol minden szobát.

Ragusa

Időtlen belsőépítészet a fürdőszobában a mindennapi kényelemért. A Ragusa radiátort a vékony 16mm-es csövek egyedivé teszik.

Empoli

Az Empoli a legkülönlegesebb radiátorok egyike. Nagy tükrös felületével kiváló kiegészítője lehet akár kisebb fürdőszobáknak, hálóknak vagy előszobáknak is!

Palermo

A Lazzarini Palermo széles lapos lamellái nagy fűtőfelületükkel biztosítják a megfelelő hőmérsékletet és a törölközők gyors száradását egyaránt.

Pieve

Egyik legkedveltebb radiátor, a Soligo (kifutó modeel) kiváltására alkalmas. Oldalról nyitott formai kialakításának köszönhetően könnyen rácsúsztatható a törölköző.

Randa

Egyenes vonalvezetésű, lefelé szűkülő formájú aszimmetrikus radiátor praktikus és szembetűnő darab, ha extravagáns otthont szeretne, akkor ea Randa-t Önnek ajánljuk!

Soligo

Kifutó modell! A Soligo radiátorok kiváltására a Pieve fantázianevű design terméket ajánljuk!

Tropea

Kifejezetten nappaliba vagy fürdőszobába tervezett radiátor a Lazzarini-tól! Egyszerű megjelenése modern eleganciát kölcsönöz az enteriőrnek. Króm törölközőtartója praktikus kiegészítője a fürdőszobában.

Venezia

A hagyományos fürdőszobai radiátorok formavilágát idéző íves radiátor a WAY kollekció szemkápráztató ásványi színeivel, kiváló ár-érték aránnyal.

lazzarini design radiator

Lazzarini fürdőszobai radiátorok

A Lazzarini márkanév nem csak a magasan kvalifikált dizájn radiátorairól ismert, hanem az ellenálló alapanyagokból készült konvencionális fürdőszobai radiátorairól is, melyek a kiemelkedően jó ár-érték arányuk miatt egyre közkedveltebbek a magyarországi épületgépészeti piacon is.

A Lazzarini filozófiája

Az élet nem írható le számokkal. Minden érzés kérdése. Azoké a pillanatoké, amelyek kitöltik a lelket, amik szavakkal nem mondhatóak el. Ezek azok az érzések és pillanatok, amiket érdemes megélni.
Ezért a Lazzarini tervezői és mérnökei azon dolgoznak minden nap, hogy olyan termékeket biztosítsanak, amelyek szenvedélyt keltenek az egyedülálló és formabontó kialakításukkal, megbabonáznak és tökéletes harmóniát sugároznak, amit egyszerűen élvezni kell.
Termékeik a szenvedélyük igazi bizonyítéka. Élvezze az utazást a WAY gyűjteményében.

Design radiátor árak

A dizájn radiátorok árai nagyon széles palettán mozognak. Függenek többek közt a radiátorok méretétől, színétől, formavilágától, egyediségétől és alapanyagától.
Igaz ez a Lazzarini Way kollekció darabjaira is.

Design radiátor kiegészítők

A Lazzarini odafigyel arra is, hogy a design ne menjen a használati érték rovására. Így azoknál a radiátoroknál, ahol elrendezésük vagy tagoltságuk hiánya miatt nincs lehetőség rájuk akasztani nedves törölközőket, ott Hook (kampó) és Hanger (akasztó) nevű kiegészítőikkel nyújtanak erre a problémára is kiegészítő lehetőséget.

Elektromos radiátor kivitelben is elérhetőek

A Lazzarini dizájn radiátorai elektromos kivitelben is elérhetőek. Amennyiben nincs mód a központi fűtési rendszerre rákötni őket, akkor lehetőség van elektromos fűtőpatronnal üzemeltetni is őket. A fűtőpatron elérhető webáruházunkban és üzleteinkben is raktárkészletről az alábbi linken:

Design radiátor szelep

Ahogy azt a közkeletű mondás is tartja, a szépség a részletekben rejlik.
Éppen ezért fontos, hogy ha otthonába design radiátort választ, akkor ahhoz radiátor szelepből is esztétikus, designer darabot válasszon. A Benedek Szerelvény kínálatában elérhető számos különböző márka design radiátor szelepe is, úgy, mint Oventrop, IMI, Danfoss és Herz.

Lazzarini Way színek

Melegséget árasztó, jól megkomponált természetes színek, amiket a homokfúvott textúra igazán egyedivé tesz.

White

Fehér, mint a frissen hullott porhó, ámulatba ejtő és nem mindennapi. A homokfúvott felszín teszi igazán teszi különlegessé a hétköznapi fehér színt.

Quartz

Mint az óceánparti szélfútta laza homok. Egy könnyed világos természetes szín, ami feldobja az egyszínű falakat, és finoman kiegészíti a sötét, karakteres színeket.

Anthracite

Napjaink egyik legnépszerűbb színe az építészetben és a belsőépítészetben az antracit. Karakterességével meghatározó eleme lehet az enteriőrnek, és kiválóan alkalmas különböző síkok és terek határolására.

Amethyst

A WAY lilás bordó amethyst színe felkelti az érdeklődést, és kíváncsivá teszi az embert. Lehet akár díszítő színe egy monokróm térnek, de bele is simulhat az enteriőrbe. Az Amethyst egyszerre hideg és meleg szín.

Azurite

Az azurit egy mélykék réz tartalmú és szén alapú ásvány. Egykor a kék festékek meghatározó színezékeként használták. Ezt az ősi tradíciót elevenítette fel színválasztásával a Lazzarini.

Tobacco

A szárított dohányt idéző, elegáns mélybarna szín, ami szofisztikált külsőt ad minden otthonnak. Visszafogottságával kiemeli a mellett előforduló színek szépségét.

lazzarini design radiator szinek

Forduljon munkatársainkhoz bizalommal!

Legyen otthona exkluzív és egyedi a Lazzarini design radiátoraival! Válassza ki a szükséges teljesítményt, típust, színt és a méretet és mi leszállítjuk Önnek!
A Benedek Szerelvénynél odafigyelünk, hogy munkatársaink kellő szaktudással rendelkezzenek a termékekkel kapcsolatban. Fontosnak tartjuk, hogy valós segítséget tudjanak nyújtani a megfelelő termék kiválasztásához, és csak kimagasló minőségű, jó ár-érték arányú radiátorokat ajánljunk.
A Benedek Szerelvény termékpalettáján számos elegáns klasszikus és már-már futurisztikus modell érhető el. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink között bárki könnyen megtalálja azt, ami maximálisan megfelel az igényeinek.
Design radiátorokkal kapcsolatos kérdését vagy egyedi ajánlatkérését küldje a webinfo@benedekestsa.hu e-mail címre!

 

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}