Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Lazzarini fürdőszobai radiátorok

Lazzarini fürdőszobai radiátorok

A Lazzarini törölközőszárító radiátorok széles skálája tökéletes megoldást nyújt mind a fürdőszoba, mind pedig a törölközők átmelegítésére és szárítására, miközben esztétikus megjelenésükkel a fürdőszobája fókuszpontjaként szolgálhatnak, vagy épp láthatatlanul olvadhatnak a környezetükbe.

A fűtéstechnika alapjaiban változott meg az elmúlt évtizedekben. A magas fokú funkcionalitás és környezettudatosság mellett ezen a téren is előtérbe került az esztétikum. A Lazzarini fürdőszobai radiátorok modern külsejében a legkorszerűbb technológiák rejlenek. Az olasz gyártmányú Lazzarini törölközőszárítós radiátorok választhatóak fehér és króm színben, íves és egyenes kivitelben egyaránt. Az utóbbi években ráadásul a törölközőszárítós radiátorok a fürdőszobákban alkalmazott fűtőtestek piacán a legdivatosabb, és mondhatjuk, hogy a legpraktikusabb fűtési megoldássá váltak. A fürdőszobai design az épületgépészet azon része, amibe rengeteg energiát bele lehet ölni ha megfelelően van kivitelezve, és még többet, ha nem. Ugyanakkor egy tisztességesen kivitelezett épületgépészeti és azon belül fűtési rendszerből nem sok minden látszik egy modern épületben.

lazzarini soligo 1200x600

Az arany középút a túl kevés és a túl sok között

Sok lakástulajdonos a mai napig úgy gondolja, hogy egy fűtött törölközőszárító radiátor nem tartozik az alapvető fürdőszobai berendezések közé, és gyakorlati előnye sincs. Ez azonban nincs így. A kortárs formaterveknek köszönhetően a Lazzarini nagyszerű, többfunkciós fürdőszobai radiátorai képesek olyan luxust nyújtani a mindennapokban, ami elhalmozza az életét apró örömökkel.

Mindennapos komfort

Képzelje el, ahogy egy fagyos téli reggelen kilép a zuhany alól, és egy puha, tökéletesen átmelegedett törölköző várja. A Lazzarini fürdőszobai és design radiátorai tökéletes harmóniát és komfortot teremtenek a fürdőszobájában és a mindennapjaiban is.

Egészséges és higiénikus környezet

Ráadásul azzal, hogy a törölközőjét megszárítja a használatok között, nagy-mértékben hozzájárul, ahhoz hogy a fürdőszobája tiszta, egészséges és higiénikus közege fennmaradjon. A nedves felületek megszüntetése segít a fürdőszobát penész, és kórokozómentesen tartani. A száraz környezetben ugyanis sokkal nehezebben telepednek meg a baktériumok, a kórokozók és a penész spórák.

Kiválóan ötvözi a funkcionalitást az esztétikummal

A modern fürdőszoba egyik legpraktikusabb berendezési tárgya a törölközőszárító radiátor. A Lazzarini design radiátorok nem csak hogy fűtenek, és alkalmasak a nedves törölközők és ruhák szárítására is, de mindemellett igazi ékszerei lehetnek a fürdőszobájának!

Olasz design és minőség

Széles forma- és méretválasztékuknak köszönhetően a Lazzarini radiátorok között bármilyen fürdőszobába vagy nappaliba találhat megfelelőt mind méret, mind pedig fűtési teljesítmény tekintetében. Az eltérő méreteikből, arányaikból és elrendezésükből adódóan a Lazzarini radiátorokat a család apraja-nagyja is tudja rendeltetésszerűen használni.

lazzarini torino 1200x600

Szigorú minőségi elvárások

A Lazzarini radiátor előállító üzemek szigorú követelményeknek megfelelve a legkorszerűbb technikák alkalmazásával dolgoznak az átlagon felüli termék minőségért. Radiátoraik a legkülönbözőbb nemzetközi szabványoknak felelnek meg. A Lazzarininél a gyártási és tervezési folyamatok során kimagasló figyelmet fordítanak a káros környezeti hatások csökkentésére. A folyamatos kutatásaik és fejlesztéseik kiterjednek a design fenntarthatóságára is. Az ECO-SYSTEM szervezet társalapítójaként a Lazzarini céljaként tűzte ki az élettartam végén a keletkezett ipari hulladék feldolgozását is.

Praktikus előnyök

Ha a tökéletes törölközőszárító radiátor után kutat a piacon, akkor a Lazzarini termékei között biztosan megtalálja ár-érték arányban is az ideális darabot! A Lazzarini radiátorai évtizedes tapasztalatra alapozva lettek kifejlesztve. Esztétikus formai kivitelezésük mellett jó hőleadó képességükkel is magas minőséget képviselnek.

Elektromos kivitelű modellek

A Lazzarini törölközőszárító radiátorainak négy modellje (Capri, Sanremo, Siracusa, Merano) elektromos fűtőpatronnal szerelhető és központi fűtési rendszerhez alkalmas kivitelben is rendelhető.

Lazzarini - Elegáns megoldás minden fürdőszobába az Ön igényeihez mérten!

Széles választék

A Lazzarini radiátorok tervezésekor az egyik elsődleges szempont a széles választék kialakítása volt mind formailag, mind pedig technikailag. A Lazzarini radiátorok többsége elérhető fehér és króm színben, elektromos és központi fűtési rendszerhez alkalmas kivitelben, íves és egyenes kialakítással, számtalan méretben. A radiátorok csomagban érkeznek, ami tartalmazza a kézi légtelenítőszelepet és a fali tartó konzolokat.  További kiegészítőként rendelhető hozzá több fajta Uni LH és Uni SH termosztát fehér, króm és aranyfehér színben.

Design radiátor családok

A XXI. század korszellemének megfelelően egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a hazai piacon is a design radiátorok. Ezek a darabok a magasfokú funkcionalitás mellett igazi ékszerei lehetnek az enteriőrnek. A legújabb trendek szerint ugyanis már nem csak a fürdőszobában kaphatnak helyet design radiátorok, hanem akár a nappaliban is.

Térelválasztó

A modern élethelyzetek követelményei új szükségszerű funkciókat eredményeznek. Ma már egyre gyakoribb, hogy a fürdőszoba a hálóba nyílik, így a radiátor is új szerephez jut. Bizonyos fürdőszobai radiátorok térelválasztóként is használhatóak. Szerkezetükből adódó jó fényáteresztő tulajdonságuknak köszönhetően jó átlátszóságot és légies osztást biztosítanak a szobabelsőknek anélkül, hogy a szoba eredeti arányosságának érzete elveszne.

lazzarini cikk spinnaker 1200x600

Sanremo: az alapdarab

Az olasz design és minőség tökéletes találkozása egy egyszerű, letisztult és elegáns formavilágú törölközőszárító radiátorban.  A Sanremo modell ívelt és egyenes kivitelben is kapható fehér és króm színben.
Igazi univerzális darab, ami szinte bármilyen fürdőszobának praktikus díszéül szolgálhat. Az olasz gyártmányú Sanremo acél radiátor különböző fűtésrendszerekre is csatlakoztatható, és akár térelválasztóként is jól használható!

Capri

Letisztult, elegáns formáival és nagy felületű lamelláival fehér és króm kivitelben is kapható. Meghatározó design eleme lehet bármilyen modern fürdőszobának. Elektromos kivitelben is rendelhető!

Grado

Aszimmetrikus, praktikus kivitelű design radiátor, melyre oldalról nyitott kialakításának köszönhetően a törölköző könnyedén rácsúsztatható.

Merano

Különleges megoldásokkal alkotott hagyományos formavilágot idéző fürdőszobai radiátor. Króm és fehér színben is kapható, akár elektromos fűtőpatronnal is. Enyhén ívelt lamelláival meghatározó eleme lehet az enteriőrnek.

Palermo

Széles lapos lamellái nagy fűtőfelületükkel biztosítják a megfelelő hőmérsékletet és a törölközők gyors száradását egyaránt.

Siracusa

Kiválóan ötvözi a funkcionalitást az esztétikummal. Szabályos, egyenes formavezetésével és szimmetrikus elrendezésével visszafogott kiegészítője a fürdőszobáknak. Választható akár négy méretben is!

Spinnaker

Feltűnő minden fürdőszobában. Különleges lépcsőzetes elrendezésű és aszimmetrikus kialakításával játékosságot kölcsönöz az enteriőrnek. A Spinnaker radiátor lapos lamellái nagy fűtőfelületükkel rendívül sok hőt képesek leadni.

Torino

A Lazzarini Torino radiátor egy igazi designer darab. Letisztult minimalista stílus és sugárzó elegancia jellemzi, mely széles színválasztékkal társul.

Soligo

Az egyik legkedveltebb íves kivitelű fürdőszobai és design radiátor a Lazzarinitől.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}