Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Változnak az idők, és a kórházi fehér mosdók unalmas napjai már a múlté. Napjainkban az egyedi fürdőszobák hódítanak, ahol az ember kényelmét és pihenését helyezi előtérbe.

Az igazi hatás elérése érdekében élénk, kifejező színek veszik át a vezetést. Gesa Hansen tervező úgy véli, hogy ezek a színek mélységet és biztonságérzetet kölcsönöznek. Ezért alkotta meg a BiColour Artis mosdó sorozathoz a Frozen (fagy), Forest (erdő) és Deep Ocean (mély óceán) nevű három új színárnyalatot, hogy a fürdőszoba valóban jó közérzetet árasszon.

csm artis deep ocean header neu a7e60ab839

Az inspiráció forrása a természet

A ragyogó téli szürke égbolt, a buja erdő zöldje vagy az óceán mélységei - mindez megtalálható a Frozen, Forest és Deep Ocean árnyalatokban, melyek három földszínű, középtónusú változatot kínálnak a BiColour Artis mosdók palettáján. Gesa Hansen szerint ezek a színek ellentétei a hideg és személytelen digitális világnak. Hozzáfűzi, hogy a természetben, ahová sokan vágyakoznak, a kék és zöld árnyalatai dominálnak. Különösen a nyugtató sötétzöld Forest kapcsolatot teremt a természettel a fürdőszobában, míg a Frozen és Deep Ocean hűvös árnyalatai remekül passzolnak fa elemekkel, melegséget sugallva.

Formák és színek harmóniája

Az új három árnyalattal a már meglévő fehér Alpina és Kőfehér mellett tíz szín áll rendelkezésre az Artis sorozatban. A koncepció azonban változatlan: a BiColour sorozatban a mosdó színes külső borítása kontrasztban áll a fényes fehér belsővel. Az aprólékosan kidolgozott, körbefutó perem még hangsúlyosabbá teszi ezt a kontrasztot, és kiemeli a minőségi TitanCeram anyag finom formáját. Az Artis ráültetett mosdók elérhetők kerek, ovális, négyzetes és téglalap alakban, és tökéletesen illeszkednek az Antao, Finion, Collaro és Legato bútorkollekciókhoz. Csak ki kell választani a tökéletes színt, és itt jön képbe a Colour Wheel: ez a digitális eszköz inspirációval és tippekkel szolgál különböző színhatások eléréséhez, lehetővé téve a kísérletezést a különböző színkombinációkkal.

 szinek deepocean

szinek frozen

 

szinek forest

 

ARTIS mosdók

Ismerd meg Artis prémium termékeinket!