Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Egyedi üvegfelületek az Intero-tól

Egyedi üvegfelületek az Intero-tól

A modern kor nem csak technikai kihívások elé állítja a gyártókat és az otthon tulajdonosokat, de egyre magasabb esztétikai követelményeknek is kell megfelelniük.

Üveg dekoráció már-már képzőművészeti színvonalon

Az INTERO Design 100%-ban magyar fejlesztésű, és magyar tulajdonban lévő márka, mely egyre nagyobb teret hódít a külföldi piacokon is. Az általuk kifejlesztett technológia olyan strukturált felületek gyártását teszi lehetővé Önöknek, melyek utánozhatatlan érzéseket biztosítanak üvegen, fán és plexi bútorelemeken egyaránt. Mindezt megfizethető áron!


Construma díj 2017-ben. 2016-ban a Konyhakiállításon került először bemutatásra a márka. A rengeteg érdeklődőre tekintettel a Construma 2016 kiállításon is bemutatták a márkát. Ezt követően a 2017-es Construma kiállításon szakmai elismerés képpen elnyerték, a Construma díjat.

Üvegajtók, tolóajtók, üvegfalak, belapozható üvegfalak

A helyszíni felmérés során általunk megálmodott és gyártott üvegmintákat, cégünk által forgalmazott szerelvényeket biztosítunk, amivel tökéletesen megvalósíthatjuk az Ön egyedi elképzeléseit. Minden üvegajtó egyedi méretre készül, ezért beltéren kikötés nélkül alkalmazható. A meglévő ajtó könnyen kicserélhető üvegajtóra.
Megvalósítjuk azon elképzeléseit is amikről csak álmodni mert.

Konyhahátfal

Az otthonunk talán leghangsúlyosabb élettere a konyha-étkező, ahol a család mindennapi élménybeszámolói és jóízű beszélgetései zajlanak. Ezért megérdemli, hogy lakásunk éke legyen. A megálmodott konyhája hátfalát bármilyen design szerint egyedivé, hangulatossá varázsoljuk. A hátfal minden esetben edzett üvegből készül, hiszen a biztonság mindennél fontosabb.

Bútorüveg

Napjaink népszerű irányvonala, hogy bútoraink ajtói, fiókjai üvegből legyenek a lakás stílusához szervesen igazodva. Ehhez kínálunk Önnek mintákat, fotókat, de az egyedi igényeit is kiszolgáljuk. „Öltöztesse” fel bútorát, legyen trendi, a már meglévő bútorfrontok cseréje, kiváltása nem akadály. Válaszon tapétájához, bútorához illő mintát vagy dekoráljon a konyha hátfalának megfelelően, a választás az Öné.

Egyedi bútorlapok

Nem talál elképzeléseinek megfelelő bútort, vagy csak feldobná megunt, de jól funkcionáló szekrényét? Az Interonál megtalálja a megoldást! Egyedi bútorlapokat választható színvilágú korpusszal, nyomtatott bútorfronttal is gyártanak. Az általuk készített front lehet strukturált és sík is, ami azt jelenti,hogy lehet térbeli kiterjedése is ha Ön úgy szeretné.

intero uvegfeleluletek 2 1200x600

Dekorációk

Itt találhatók azok a termékek, amik megadják lakásának azt a pluszt, amivel teljes lesz az összhatás és a harmónia.
Fali képek : Legyen az családi fotó vagy egy hangulatos tájkép, esetleg egy kedvenc város látképe, mi elvisszük az otthonába. A falikép tetszőlegesen lehet: canvas, üveg, fémtábla vagy köma
Faliórák: Találja meg egyéniségének legmegfelelőbb órát, mely színben és formában harmonizál lakásával. Az Interonál elkészítik plexi, fa vagy bakelit felhasználásával.
Üvegcsempe: Egyedi technológiánknak köszönhetően készítünk Önnek csempét, ami kerülhet fürdőszobába, konyhába, nappaliba vagy akár olyan helyre amire Ön gondolt de nekünk eszünkbe sem jutott.

Vasalatok

Az Intero cég a termékeikhez szükséges vasalatok értékesítésével is foglalkozik. A palettájuk lefedi a Magyarországon igényelt és keresett vasalatokat, melyek üvegfalakhoz, (belapozható és hagyományos) zuhanykabinokhoz, konyha hátfalakhoz, korlátokhoz, ajtókhoz, tolóajtókhoz és fali szerelvényekhez alkalmazhatnak. A magas minőségű vasalatokhoz kiváló ár/érték arány társul.

Az Intero technológiai határai

A felületet fizikálisan tapinthatóvá is tudják tenni, legyen szó saját fotóról vagy grafikáról, vagy az általuk megálmodottakról. A teljes színpaletta több mint 16 millió színt képes megkülönböztetni, így már az első pillantás után látszik a kiemelkedő minőség. A maximális táblaméret 2500x1300 mm, így a bútorfrontok, konyhahátfalak és a faldekorációs elemek által szinte minden enteriőr helységben akad olyan felület, ahová kifejezetten illeszkedik az Intero technológia.
Legyen bármilyen nagy is a nyomtatási felület, nem okoz problémát, hiszen a kisebb csempékkel mozaikszerűen hatalmas felületeket tudnak lefedni.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}