Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Hangcsillapított szennyvízelvezetés

Hangcsillapított szennyvízelvezetés

A hétköznapok során a munkában, az iskolában, az utcán és otthon is egyre több inger éri. Ezek közül a legtöbbet nem zárhatja ki az életéből. Az otthona azonban az a hely, ahol Ön dönt arról, hogy milyen impulzusoknak legyen kitéve.

Előzze meg az álmatlan éjszakákat!

A kortárs építészetben már olyan fejlett rendszereket is alkalmaznak, mint a hangtompított szennyvízelvezetők.
Ezeket a rendszereket a hagyományos PVC csövek mellett elég kiegészítésként a vízelvezetés zaj szempontjából kritikus szakaszain használni. A hangtompított lefolyórendszerekkel, a szennyvíz által okozott zaj a suttogásnál is halkabbra, akár 20dB alá csökkenthető. Így a ház vízrendszere nem okozhat több álmatlan éjszakát akkor sem, ha a wc a hálószobával szomszédos helyiségben található.


hangcsillapitott lefolyo 1200X600

Csak egyszer, de helyesen

A XXI. századi magánépítkezéseken már a zajvédelem is a nélkülözhetetlen dolgok közé tartozik.
A hangtompított lefolyórendszer azok közé a beruházások közé tartozik, amit elég egyszer, de jól megtervezni és kiépíttetni a házban csak a kifejezetten szükséges szakaszokon.
Ez többnyire azt jelenti, hogy a háznak csak azon területein szükséges a zajvédelmet alkalmazni, ahol a hálószobák falai mentén a szennyvíz elvezetése folyik.

Rehau Raupiano Plus

A RAUPIANO PLUS lefolyórendszer teljesíti a zajvédelemmel kapcsolatos VDI 4100 szabvány szerinti legmagasabb követelményeket, és messzemenően megakadályozza a zavaró lefolyózajt. A 20 dB(A) alatti zajszinttel a rendszer már most megfelel a jövő kihívásainak.
A három funkcionális réteg gondoskodik a biztonságos lefolyásról, elnyeli a zajt és akár -10 °C-on is garantálja a biztos csőfekvést.
A hidraulikusan optimalizált idomok gondoskodnak az optimális vízelvezetési teljesítményről és az alacsony lefolyózajról. A speciális, szabadalmaztatott rögzítőbilincsek hatékonyan csökkentik a testhangot, az erősített falú ívek pedig gondoskodnak a tömegről ott, ahol a legfontosabb a zajcsökkentés.

hangcsillapitott lefolyo rehau 1200X600

Komplett, gazdaságos rendszer családi házakhoz és nagyobb objektumokhoz

A Rehau Raupiano Plus akár -10 °C-os hőmérsékleten is fektetés- és törésbiztos. A csőelemek igen széles választékban NA 40-től NA 200-ig terjednek. Megbízható anyaguk forróvízálló, vegyszerálló és korróziómentes. Rendkívül merev középrétegük ásványi erősítésű PP-ből zajelnyelő töltőanyaggal készül.
A csőfalak három funkcionális rétege gondoskodik a biztonságos lefolyásról, és a zaj elnyeléséről. Kiváló merevségüknek és ütésálló tulajdonságuknak köszönhetően számos tartozékukkal együtt központi porszívó vezetékeként is használhatóak. Az NA 90-es méret optimális öntisztulást és gazdaságos helykihasználást biztosít.
A Rehau Raupiano nem csak a hanggátlással kapcsolatos legmagasabb követelmények teljesíti, hanem a különféle tűzvédelmi előírásoknak is megfelel.

Az Ön otthona az Ön nyugalma

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}