Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Honeywell Evohome - okos megoldások

Honeywell Evohome - okos megoldások

Nem vagyunk egyformák, ezért mindannyiunknak mást jelent a kényelem, más környezetben érezzük jól magunkat és mást várunk el az otthonunktól.

Az elmúlt időszakban hatalmasat fejlődött az informatika és ezzel együtt a fűtésvezérlés is. Ezen a téren is betörtek a piacra az okos megoldások. Éppen ezért a jövő otthonainak már túl kell mutatnia a régimódi puritán funkcionalizmuson. A divatos, mértéktartó design mellett helyet kell kapnia az olyan okos megoldásoknak is, mint a fűtésvezérlés.

Mitől okos a Honeywell Evohome fűtésvezérlő?

Az okos készülékeket az különbözteti meg hagyományos társaiktól, hogy internetesen eléréssel valamilyen webes alkalmazáson keresztül vezérelhetőek távolról. Ezek az okos megoldások nem csak az állandóan lakott otthonokban használhatóak ki. Hatalmas segítséget nyújthatnak nyaralók, vagy csak időszakosan lakott otthonok esetében is.
A háztartásokban elfogyasztott energia 82%-t a fűtés és a meleg víz előállítására használjuk. Szabályozza fűtési rendszerét szobánként, zónákra osztva és fizessen kevesebbet az energiáért!

Több szabadság, több kényelem, hatékonyabb szabályozás

Az Evohome a döntés szabadságát adja Önnek: bárhol bármikor rugalmasan és optimálisan beállíthatja otthona fűtési rendszerét.
A rendszer szíve a hordozható, érintőkijelzős Evohome központ, aminek segítségével minden szoba hőmérsékletét külön-külön szabályozni tudja.
Szabályozza fűtési rendszerét bármikor, bárhol is jár - ne aggódjon, ha elfelejtette takarékra állítani a fűtést mielőtt elindult otthonról. Csak vegye elő mobiltelefonját, pár érintés és már kész is.

honeywell evohome 1200x600

Az evohome wifi központi egység

A több zónás Evohome szabályozó akár 12 fűtési zóna, valamint - igény szerint – egy háztartási melegvíz ellátás hőmérsékletének időprogram alapú szabályozására használható. Minden zóna egymástól független idő- és hőmérséklet-szabályozással rendelkezik. A készülék színes, LCD kijelzője háttérvilágítással ellátott. Az egységet külső áramellátás biztosítása mellett fali szerelőkeretre lehet szerelni, vagy asztali állványra helyezni.

Ha csak egy vagy két zónában gondolkodik

Egyszerűen beállítható okostermosztát nagy méretű kijelzővel. A termosztát vezeték nélküli kapcsolattal köthető a kazánt kapcsoló relé modulhoz. A termosztát ugyancsak vezeték nélküli kapcsolattal csatlakoztatható az internetes hálózati modulhoz, mely segítségével fűtési időprogramot lehet létrehozni, valamint a fűtésvezérlés interneten keresztül okostelefonnal vagy táblagéppel is elérhetővé válik. A kazánt kapcsoló relé modulhoz és az internetes hálózati modulhoz 2 darab okostermosztát is csatlakoztatható, így ezzel a készülékkel két zónás fűtésvezérlési rendszer is kiépíthető.

Vezeték nélküli kapcsoló modul

A kapcsoló modulba egy motoros zóna-szelepet vagy a kazánt lehet bekötni, és vezeték nélküli illesztési felületet biztosít ezen eszközök és az intelligens szobatermosztát vagy a zónaszabályozó rendszer között. A reléegység állandó, 230V váltakozó áramú táplálást igényel.

A Honeywell tudja, hogy nincs két egyforma otthon. Evohome rendszerelemeinek széles kínálatából Ön is összeállíthatja az otthonához tökéletesen illeszkedő fűtésvezérlést.

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}