Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Masszázsmedence nyújtotta jótékony hatások

Masszázsmedence nyújtotta jótékony hatások

Gondolta volna, hogy egy masszázsmedence nem csak fantasztikus relaxációs élményt nyújt, hanem egészséges is?

Számtalan pozitív hatása van egy masszázsmedence használatának, és a legjobb benne, hogy ki sem kell mozdulnia otthonról.

Jakuzzi vagy masszázsmedence?

Mikor vásárolni szeretnénk egy hidromasszázsmedencét elgondolkozunk hogyan is keressünk rá, milyet is érdemes venni. Sokan hiszik, hogy a jakuzzi egy bizonyos fajtája ezeknek a medencéknek, de ez tévhit.

A Jakuzzi kifejezés egy olasz családi nevéhez fűződik, akik Olaszországot elhagyva Amerikába költözve elindították a saját vállalkozásukat. A család egyik tagjának terápiára volt szüksége, így megszületett az egyik első masszázsmedence és a prototípusa, amit rövidesen a gyógyításban is használni kezdtek.

Természetes fájdalomcsillapítás

Mindenkinél előfordult már, hogy becsípődött, meghúzódott, vagy begyulladt egy testrésze. Ilyenkor mindenki rögtön a gyógyszerhez nyúl. Ezeknek az innovatív masszázsmedencéknek köszönhetően azonban már természetes módon is tudjuk kezelni a fájdalmat.

Kellemes meleg vize csökkenti az ízületi merevséget, és a testhőmérséklet megemelésével fokozza a vérkeringést, és ez által az ízületekben és izmokban felgyűlt feszültség csökken.

A fúvókák segítségével ellazulnak az izmok, szalagok, inak és eközben endorfin szabadul fel, amit a szervezetünk termel fájdalomcsillapítóként. Számtalan pozitív hatása van egy masszázsmedence használatának, és a legjobb benne, hogy ki sem kell mozdulnia otthonról.

masszázsmedence jótékony hatása

Masszázsmedence termékek

VitalSpa Aruba

Egy közepes méretű masszázsmedencének számít, 1 fekvő és 2 ülőhelyével. Négy különböző színvariáció közül lehet választani. 

VitalSpa Bali

Egy nagyméretű medencének mondható, melyben az egészcsalád kényelmesen elfér. A medencében 1 fekvő és 4 ülőhely található. Hét különböző gyönyörű szín közül lehet választani. 

VitalSpa Goa

A Goa medence különleges egyedi kör alakot alkotva 6 főnek add ülőhelyet. Különleges formája mellett a medence hét különböző színben kapható. 

Masszázsmedence termékelőnyök

A válaszható gyönyörű akril színek mellett a medencének számok más előnyük is van. A külső burkolata olyan eljárással készült és egy olyan különleges anyaggal van kezelve, hogy nem csak időtálló, de az időjárási viszontagságoknak is ellenáll.

Különböző színterápiákkal javíthatunk az egészségünkön is. Tartós fém szerkezete és Lucite akril lemeze biztosítja a hosszú távú garanciát. Az automatikus tisztításnak és az antibakteriális papírszűrőnek köszönhetően nem kell aggódnunk a medence tisztán tartása miatt.

vitalspa jakuzzi jotekony hatasok

Alvás és kedélyjavító hatás

A hidromasszázs természetes módon nyugtatja meg az ember elméjét és testét. Használata közben és után egy meditatív állapotba kerül az ember, melyet a meleg víz és a csobogás, ringatás idéz elő. Ez a hatás nem csak megnyugtatja az embert, de a jó alvást is elősegíti.

Ha kipihent az ember sokkal kevesebbet idegeskedik és stresszel és ez a hosszú élet egyik alapvetőt titka. Mint említettük már a szerveztünk képes endorfint termelni a medence használata közben, ami nem csak a fájdalomcsillapításért felelős, de kedélyjavító hatása is van.

Ennek köszönhetően sokkal sikeresebbek lehetünk a magánéletünkbe és jobban tudunk majd koncentrálni a munkahelyünkön is. Rendszeres használata mellett sokkal nyugodtabbak, egészségesebbek, és kipihentebbek leszünk.

Bőrbarát kezelés

A masszázsmedence számtalan jótékony hatása mellett az egyik legfontosabb, hogy a melegvíz megnyitja a bőr pórusait és így megszabadulhatunk a benne lévő méreganyagoktól. A bőrünk egészséges, friss és szép lesz.

De ne felejtsük el, hogy serkenti a bőr vérkeringését is, aminek köszönhetően feszesíti a bőrünket és a narancsbőrrel is felveszi a harcot. A masszírozó fúvókáknak köszönhetően minden alkalom, olyan mintha hosszú órákat töltöttünk volna masszőrnél.

masszázsmedence jótékony hatása a bőrre

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}