Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
Miért éppen Makita?

Miért éppen Makita?

Ahelyett, hogy a miértekre keresne választ, vagy az adott válaszok közül szemezgetne, javasoljuk, hogy inkább vegyen egy Makita gépet kézbe, használja, és a kérdés nem lesz kérdés többé!

A japán Makita cég világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között. A márka több mint 100 éves szakértelemével 40 országban olyan minőségi gépeket, szerszámokat és tartozékokat kínál, amelyektől rendkívül hosszú élettartam
várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhat Makita termékeket, legyen szó akár a Föld legeldugottabb pontjáról is. A Makita a professzionális felhasználók bizalmát már világszerte kiérdemelte.

3 év extra garancia

Internetes regisztráció esetén 3 év garancia érvényes minden Magyarországon vásárolt Makita gépre! Tekintve, hogy a gépek magas minőségű anyagokból, majd’ 100 év tapasztalatával készülnek, és minden egyes termék minőségellenőrzésen esik át, a Makita cég a kötelező 1 év helyett 3 év garanciát vállal. Így Ön biztos lehet abban, hogy a megvásárolt termékkel hosszú ideig nem lesz gondja!

De maradjunk csak a tényeknél!

Egy Makita gép megvásárlásával Ön részese lehet egy több mint 100 éves múlttal rendelkező hagyománynak, alkothat, új értéket teremthet olyan eszközökkel, amit japán hozzáértéssel és odaadással hoztak létre az Ön igényeinek megfelelően. Ezeken felül a Makita egy egyedülálló szolgáltatáscsomagot is nyújt a vásárlóinak.

Makita szerszámok a ház körül

A munka során használt szerszám minősége legalább olyan fontos és meghatározó, mint a szakember tudása, amit a szerszám használata közben alkalmaz. Szerszám választásakor az elsődleges szempont mindig az, hogy mire akarjuk használni a szerszámot, milyen használati funkciót kell ellátnia. Minden más ez után következik.
A Benedek Szerelvény szakemberei minden esetben a minőségi szerszámok használatát ajánlják. A jó szerszám a kezdetekkor lehet, hogy nagyobb beruházást jelent gyengébb társainál, de ez a beruházás minden esetben megtérül az idő előrehaladtával.

makita cikk 1200x600

Egy akkumulátor - Több mint 190 féle géptípus

A Makita kerti gépekhez használatos 18V LXT rendszer kompatibilis több mint 190 féle géppel. Ezek közt a gépek közt megtalálhatóak fűrészek, fúrók, csavarbehajtók, szegélynyírók, sarokcsiszolók ... stb.

A Makita termékei

  • Fűnyírók, traktorok, gyeplazítók, fűkaszák
  • Magasnyomású mosók, szivattyúk
  • Láncfűrészek és sövényvágók
  • Légseprűk és levegő fújók
  • Fúrók, ütvefúrók, vésők
  • Multifunkciós gépek
  • Sarokcsiszolók
  • Tartozékok

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}