Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése
REHAU RAUTITAN - A higiénikus ivóvízrendszer

REHAU RAUTITAN - A higiénikus ivóvízrendszer

A RAUTITAN egy egyéni komplett ivóvízrendszert kínál Önnek!

Döntsön az optimális ivóvízminőség mellett – a RAUTITAN-nal

A RAUTITAN csövek nagy teljesítményű PE-X a műanyagból, a polietilén egy feljavított formájából készülnek. Ez a műanyag például friss, semleges ízű tejről gondoskodik a tejesdobozokban. A műanyagból készült vízvezetékek ellenállnak a lerakódásnak és a korróziónak, és megőrzik az ivóvíz tisztaságát. A RAUTITAN csövek, valamint a más rendszerekhez való átmenetek közötti összekötésekhez is a megfelelő megoldást nyújtja különböző, egyedi komponensek révén. Ez megkönnyíti az ideális termékek kiválasztását a speciális követelményekhez. A kiválasztás során a vízminőség, valamint a kívánt szerelvények anyaga játszik döntő szerepet. A szerelés során érvényes: azonosat azonossal kell összekötni. Ha tehát egy kifolyóhoz rozsdamentes acél csatlakozók tartoznak, akkor a fali menetnek is rozsdamentes acélból kell készülnie.

Miért fontos az ivóvíz-higiénia az Ön számára

A tiszta víz, mint élelmiszer önmagától értetődő számunkra. Azonban szabad szemmel nem ismerhető fel, hogy a víz tiszta-e. A vegyi elszennyeződések mellett a legionellák jelentenek láthatatlan veszélyt az egészségére. A legionellák baktériumok, amelyek különböző kórképeket idézhetnek elő. Kerülje el őket – optimális ivóvíz-rendszerével!

Hogyan keletkeznek a legionellák?

Bizonyos hőmérsékleti tartományokban különösen gyorsan elszaporodnak a kórokozók és a baktériumok. Az épületek ivóvízvezetékei ideális táptalajt kínálnak a legionelláknak. A hosszú pangás, és a víz ezt követő felmelegedése elősegíti a baktériumok szaporodását. A víz áramlása és a megfelelő szigetelés révén elkerülhető az a hőmérséklet, amely optimális körülményt jelent a kórokozók számára. Így biztosítható a kifogástalan minőségű ivóvíz.

A megoldás: RAUTITAN – az ivóvízrendszer az Ön jövőjéért!

A leghatékonyabb megoldást a víz optimális áramlásában tartására műanyagból készült körvezetékes vízhálózatok jelentik. Olyan idomokkal érezheti magát a legnagyobb biztonságban, amelyek a lehető legkevésbé fékezik az átáramlást. A REHAU az ilyen idomok komplett választékát kínálja új építésű és felújított objektumokhoz egyaránt.
A RAUTITAN-nal a gazdaságosság és a minőség mellett dönt! A gyakorlatban már bizonyított anyagokkal ugyanis a szerelés akár problémás minőségű ivóvíz esetén is egy életre szólhat – a legjobb korrózió elleni védelemnek és a REHAU kiváló minőségű ivóvízrendszerek fejlesztése és gyártása során szerzett, több évtizedes szakértelmének köszönhetően.

Minőség

Ez a biztonság a milliószor bevált toldóhüvelyes kötéstechnikának köszönhető, amely során egy egyszerű, ugyanakkor zseniális elv segítségével lehetővé teszi a gyors és biztonságos helyszíni szerelést. A további szigetelési műveletek feleslegessé válnak, és teljes mértékben a RAUTITAN-ra hagyatkozhat.

Hosszú élettartam

Akár új épületet épít, vagy meglévő ingatlant újít fel – a RAUTITAN a több mint 50 éves élettartamával a jövő rendszere. Amellett, hogy már ma kielégíti a jövőbeli higiéniai előírásokat, védelmet nyújt például a meszes lerakódással vagy rozsda okozta korrózióval szemben. Tiszta ivóvíz – a RAUTITAN-nal egy életen át.

Gazdaságosság

A RAUTITAN nemcsak egyszerű, gyors és biztonságos szerelése, hanem hosszú élettartama révén is megtérül. Kímélje meg magát a felesleges költségektől, az elkerülhető vízkároktól,
és profitáljon a RAUTITAN biztonságából.

rehau cikk 1200x600

 

 

Hozzászólások

Ez a blogbejegyzés csak belépve kommentelhető!
Hozzászólok
Hozzászólás írása
Küldés
Még nincs egy hozzászólás sem.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}