Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Computherm termékek

A Quantrax Kft., a COMPUTHERM márkanév tulajdonosa és a COMPUTHERM termékek gyártója. A vállalkozás az 1994-es alapítástól kezdve teljes egészében magyar családi tulajdonban áll. A partnerekkel történő hosszú ideje tartó együttműködés eredményeként a COMPUTHERM digitális, Wi-Fi-s és mechanikus termosztátok, valamint gázkonvektor-vezérlők piacvezető szerepet töltenek be Magyarországon és Romániában, továbbá jelentős képviselettel vannak jelen számos további európai országban is.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Termosztátjaik könnyen üzembe helyezhetők, egyúttal lehetőséget biztosítanak arra, hogy mindig csak azok a helyiségek legyenek fűtve, melyekre valóban szükség van. Wi-Fi termosztátjaiknak köszönhetően pedig a radiátoros-, padlófűtési- és fan-coil rendszerek mobiltelefon segítségével már távolról is vezérelhetők. A COMPUTHERM termosztátok a korszerű, energiatakarékos, de ugyanakkor komfortos fűtésszabályozás megtestesítői.


A márka egyértelműen kötődik a modern fűtésszabályozáshoz, fűtéskorszerűsítéshez. A termékek kedvező áron biztosítanak lehetőséget bárkinek arra, hogy fűtését egyszerűen vezérelhesse, valamint az energiafelhasználás csökkentésével a komfort biztosítása mellett a környezetet is óvja. Így a márka segítségével a komfortos otthon illetve a környezetvédelem iránti igény együttesen megvalósítható.

 

A COMPUTHERM Wi-Fi termosztátok segítségével egy lakás, ház vagy üdülő fűtése bármikor és bárhonnan vezérelhetővé válik, így e termékek különösképpen megkönnyítik azok életét, akik lakásukat vagy házukat nem előre meghatározott napirend szerint használják, a fűtési szezon alatt bizonytalan időtartamra elutaznak otthonról, illetve a fűtési szezon alatt is szeretnék üdülőjüket használni.


A cég olyan termékeket gyárt és fejleszt folyamatosan, amelyek kielégítik a felhasználók legkülönbözőbb igényeit a fűtésszabályozás, fűtéskorszerűsítés terén. A termékek folyamatos továbbfejlesztése, valamint a piac igényeit követő új modellek bevezetése biztosítja a megbízhatóságot és az innovációt egyaránt.

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}