Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

Minőség, amelyre számíthat


 

Dizájn, innováció, minőség 1901 óta. Teljes egészében rábízhatja magát a Hansgrohe kiváló márkaminőségére. Elsőosztályú termékek, kiváló dizájn, fenntartható gyártás és széleskörű szolgálatások.

 

A csaptelep- és zuhanyspecialista Hansgrohe egy tradíciókra épülő gyártó. Az alapító Hans Grohe 1901-ben kicsiben, egy fémlemeznyomó üzemmel kezdte a Fekete-erdőben, Schiltachban. A mai napig itt található a kreatív központ és a vállalat székhelye.

 

A Hansgrohe prémium zuhany-, fürdőszobai és konyhai termékek hatalmas választékát kínálja. Csaptelepek mosdókagylóhoz, zuhanyhoz és fürdőkádhoz. A zuhanyoknál kézizuhanyok és fejzuhanyok, Showerpipe-ok és zuhanyrendszerek várnak Önre. A konyhai termékek között konyhai csaptelepeket, mosogatókat, valamint mosogatóból és csaptelepből álló kombinációkat talál.

Image
Image
Image
Image

EcoSmart


A kifinomult átfolyáskorlátozás, a speciális fúvókák és a víz levegővel történő keverése akár 6 vagy 9 l/percre is lecsökkentheti a vízfogyasztást, miközben tökéletesen kényelmes zuhanyozást biztosít.

Garancia


A Hansgrohe vállalati filozófiájának alapvető eleme az, hogy ügyfeleinek mindenkor a legkiválóbb német minőséget nyújtsa. Felhasználóinak termékeire önkéntes gyártói garanciát nyújt öt évig.

Image

eco smart hansgrohe

 

A Hansgrohe minden cselekedetét meghatározza a fenntarthatóság, valamint a környezet és klímavédelem. Világszerte indított környezetvédelmi projektjeikkel és természeti erőforrásuk, a víz megőrzését célzó felvilágosító akcióikkal hozzájárulnak az ökológia jobbá tételéhez.

A CO2-kibocsátás csökkentése érdekében gyártási folyamataikban is megújuló energiákat, hatékony újrahasznosító rendszereket és hővisszanyerő rendszereket használnak. Ezért aki a Hansgrohe mellett dönt, az a felelős ökológiai gyártásból származó hosszú élettartamot és minőséget választja.

eco smart hansgrohe

 

A Hansgrohe a német szakértelmet részesíti előnyben, így forma és funkció tekintetében egyaránt a legkiválóbb minőséget éri el. Mindig is a „Made in Germany” volt sikerük receptje, és az is marad: szinte az összes termékük a dél-németországi Fekete-erdőben készül.

A magukkal szemben támasztott követelmények azt diktálják, hogy hosszú élettartamú megoldásokat kínáljanak vásárlóiknak, és új mércét állítsanak a funkciók és a minőség tekintetében. Ezért a kutatás és a fejlesztés mind a mai napig ugyanúgy zajlik, mint a legelején, hogy tartós elégedettséget biztosítsanak vásárlóink számára.