Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Herz termékek

HERZ-Armaturen Ges.mbH jelenleg mintegy 3600 alkalmazottal és világszerte 36 gyártóbázissal rendelkezik, ezzel az egyik vezető európai gyártó szelepek, szerelvények, beszabályozó szelepek, dinamikus szabályozó szerelvények és termosztatikus szelepek számára a fűtéshez, légkondicionáláshoz. Ezenkívül a HERZ az egyik vezető biomassza-kazán gyártó, 20 000 kilowatt teljesítményig, valamint hőszivattyúk gyártója, ezenkívül a Hirsch Servo AG a szigetelőanyagok-gyártója.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

herz

1896-ban az Gebauer & Lehrner szerelvénygyár megalapításával létrehozták a ma HERZ Armaturen GmbH néven ismert vállalatot.

A bécsi-favoriten kerületben a Herzgasse volt a cég első székhelye, amely később megadta a globális konszern nevét.

Jelenleg a HERZ több mint 100 országban kereskedik nemzetközi szinten a bécsi / ausztriai központból. A vállalat világosan meghatározott vállalati koncepcióval, alaposan integrált minőségirányítással, hozzáértő és motivált munkatársakkal, valamint minden szinten rendszeres személyes kapcsolattartással kínál stabilitást, megbízhatóságot és folytonosságot.

herz marka leiras

Évtizedes tapasztalat, valamint a fűtés és az szabályozástechnika szakosodása képezi termékeink innovációjának és vonzó tervezésének alapját. A HERZ termékei lefedik a HVAC (épületgépészet) ipar teljes piacát. Minden HERZ terméket Európában gyártanak, az európai minőségi előírásoknak megfelelően.

 Az oktatás és a képzés nagyon fontos a HERZ számára. Képzési központjaink gyakori vendégei a szakközépiskolák és a műszaki középiskolák, valamint az alkalmazott tudományi és építőipari egyetemek hallgatói. Az oktatásban a HERZ nemcsak az elméletre, hanem a gyakorlati alkalmazásra és a nemzetközi hálózatra is figyel. Mivel a HERZ együttműködik Európa és Közép-Ázsia egyetemeivel, a vállalat lehetőséget ad a fiataloknak a nemzetközi cserére. Ezért a HERZ szolgáltatóként működik, mivel az alap- és kiegészítő képzés növeli a résztvevők képesítését. Ezt bizonyította Jauschowetz professzor, a "Hidraulika, a melegvízfűtés szíve" című szakkönyv szerzője, amelyet 13 nyelvre fordítottak le.
 
herz marka leiras 3
A HERZ osztrák vállalat, amelyet nemzetközileg is elismertek. Foglalkozunk erőforrás-barát energiaellátással, és biztosítjuk a gazdaságos és kényelmes rendszerek energiahatékony létrehozását.

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}