Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Laufen termékek

A svájci Laufen márka már több, mint 120 éve a precizitás, a minőség, a design és a fenntarthatóság szimbóluma a fürdőszobaberendezések terén.

Organikus formák vonzásában

A Laufen szaniterek védjegye a különleges kortárs design, formai kivitelezés és az ezek mögött álló komoly gondolati világ. A márkánál kiemelkedően nagy súlyt fektetnek a formatervezésre és az anyagok szeretetére. Neves építészekkel, designerekkel és profi kivitelezőkkel együttműködve, szaktudásuk legjavát felhasználva tervezik meg természet inspirálta formabontó szanitereiket. A termékek mögött álló filozófiához az ihletet többek közt az emberi érintésből, a test és lélek kapcsolatából, és a természet formáló erejéből merítik. A gondos kutatás, a designereik kreativitása és egyedi látásmódja új dimenziókat teremt a szanitertechnika területén.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Az óriás szaniterek specialistája

A Laufen egyre nagyobb hírnévre tesz szert a nagyméretű, hibátlan kerámia elemek specialistájaként, amelyek hossza meghaladja akár a 180 centimétert is, súlya pedig a 70 kg-ot. A kerámia termékek sima, könnyen tisztítható felületüknek köszönhetően megfelelnek a legmagasabb higiéniai előírásoknak - a savak, az erős tisztítószerek vagy a hidrogén vegyületek alig vannak hatással a szanitereik nívós és elegáns anyagára. A Laufennél a 80-as évek fejlesztéseinek köszönhetően finom tűzi kerámiából akár egy méternél is hosszabb mosdók is könnyen legyárthatókká váltak. Mindemellett lenyűgöző az az elhivatottság, amivel a Laufen önmagával versenyre kelve küzd az iparilag előállítható pontosság értékeiért.

laufen kad szaniter

Világszínvonalú design

A LAUFEN mosdó és szaniter termékek tetszetős megjelenésének és magas minőségének köszönhetően egyes termékek, termékcsaládok, de még az innovatív anyagok és bemutatótermeik is számos nemzetközi és független szervezet bírálóbizottságának a megbecsülését nyerték el.
Teljes fürdőszoba megoldások vagy moduláris koncepciók - A LAUFEN fürdőszobák design nyelve egységes, és tökéletesen integrálható bármilyen építészeti koncepcióba.

Kristályporcelán

A kiégetett és bevonatlan kristályporcelán versenytársak nélkül marad, amikor a vízhatlanság kerül előtérbe (a vízfelvételi koefficiense gyakorlatilag nulla). A kristály- porcelán a legmagasabb higiéniai követelményeknek is megfelel, ez az egyetlen jóváhagyott anyag, amiből wc-k és piszoárok készülhetnek.


A kerámia ráadásul az emberiség legrégebbi alakítható anyaga, amely kizárólag csak a természetben megtalálható nyersanyagokból áll. A kerámia 100 százalékban újrahasznosítható, a gyártási folyamathoz őrlemény formájában hozzáadható, vagy más iparágak értékes alapanyagaként szolgálhat.

Rejtett kerámia túlfolyó rendszer

Rejtett kerámia túlfolyó rendszernek számos előnye van a mosdók szokásos túlfolyóihoz képest. A kívülről láthatatlan rendszernek köszönhetően a mosdók és bidék már nem rendelkeznek látható túlfolyó nyílással. Ez nem csak javítja a termékek megjelenését, de meg is könnyíti azok tisztítását.

laufen kad szaniter 2

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}