Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

Új értelmet nyer a mosdó használata! Számos olyan funkciót biztosítanak, amely a lehető legkényelmesebbé  és leghigiénikusabbá teszi azok használatát. Nem szükséges külön Wc-t és bidét elhelyezni a fürdőszobában, hisz egy ilyen eszköz mindkét tulajdonsággal rendelkezik, így több hely marad más fürdőszobai berendezésnek. Az érintések számát minimalizálja, így a higiénia kiemelkedő szerepet kap , amely elnegedhetetlen napjainkban. A funkció választás, állítás történhet az eszközön felszerelt gomb panellel , illetve távirányítóval vagy egyszerűen a telefonjáról, melyen személyre szabott programot is összeállíthat. 

Tekintse meg milyen tulajdonságokkal és kiegészítőkkel rendelkeznek az általunk ajánlott termékek!

Az alábbi felsorolásban szereplő termékek megvásárolhatóak Nálunk. 

Image

Megújult külsővel, Plasma Cluster szűrővel ellátva a kellemes illatért. Automatikus a fedél nyitása és zárása. 
Számos funkciót biztosít a higiénia és a kényelem érdekében. Három beömlőnyílása garantálja a tökéletes öblítést. Két külön öblítőfejjel rendelkezik, melyből egy kifejezetten a női higiénia támasztotta igényekre lett kifejlesztve. Ezek a zuhanyfejek cserélhetők, tisztításuk pedig automatikusan történik minden használat elött és után. Mindkettő fejnek állítható a pozíciója, a vízsugár nyomása és hőmérséklete. 

Maximális higiénia jegyében a Plasma Cluster szűrő képes elnyelni a kellemetlen szagokat. HyperClean megakadályozza a baktériumok ialakulását, ezáltal biztosítva a higiénikus használatot. Az Aqua Ceramics felület, pedig egy nem látható védőréteget alkotva segít megakadályozni a szennyeződések és baktériumok lerakódását.

Sensia Aréna távirányítóval, valamint mobilalkalmazással is egyaránt vezérelhető. Beállíthatja a személyre szabott funkcióit. Az applikáció IOS és Android rendszerre tölthető le.

Image
Image
Image
Image
Image

Geberit AquaClean nemcsak önmagában a víz alkalmazását jelenti, hanem egy olyan egyedi funkciókkal kiegészített kifinomult zuhanyzási módszert is, amiért Ön is lelkesedni fog!Vízhőmérséklet állítás, lecsapódásgátló, 5 fokozatú zuhany. Könnyen levehető tető a gyors és praktikus takarítás érdekében.
Praktikum, könnyű kezelhetőség, és higiénia. 
Nem szeretné teljesen átalakítani a mellékhelyiséget, de nem akar lemondani a kényelmes tisztálkodásról? Akkor az Ön számára a Wc kerámiára szerelhető berendezés a tökéletes megoldás! a könnyedén utólag felszerelhető berendezés a komfort egy új szintjét hozza fürdőszobájába, az egyszerűtől a luxuskivitelig.


Image

Duravit SensoWasch Dush ülőke

EN 1717 szabványnak megfelelően integrált biztosítékot, rejtett csatlakozásokat tartalmaz

Az ülőke és a fedél elektromosan működtethető távirányítóval.

A víz és az ülőke hőmérséklete, a fúvóka pozíciója és a vízsugár erőssége inviduálisan állítható.

Az ülőke része az ülep-, hölgy és komfort zuhannyal rendelkezik.

Két felhasználói profil állítható be,éjszakai világítással

Duravit SensoWash Slim ülőke

Bizonyos Durastyle wc-hez használható. A wc ülőke rejtett csatlakozásokkal, távírányítással, éjszakai fénnyel, automata öblítési rendszerrel rendelkezik.

Az ülőke részét képzi az ülep-, hölgy és komfortzuhany, valamint a víz-, fúvóka pozíció és vízsugár erősség egyénre való beállítása.

Image
Image