Termékkategóriák és egyebek
Kosár arrow_drop_down
Kosár tartalma
Üres kosár
Össztömeg:
  kg
Nettó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Bruttó összesen:
 {{model.WebDevizaNem}}
Kosár megtekintése

Schell termékek

SCHELL - Tökéletes a legapróbb részletekig - Álmai otthonában mindennek tökéletesnek kell lennie. Nem csúfíthatja el a képet semmi! Vannak azonban szükségszerű dolgok, amik nélkülözhetetlen részeit képzik egy-egy rendszernek. Ilyenek a mosdó alatti szifonok és sarokszelepek is. Ezekhez ugyan nem nyúlunk minden nap, mégis sok háztartásban szem előtt vannak. A hagyományos szifonok és sarokszelepek funkcionalista tárgyak, melyeknél az esztétikus kialakításra korábban a gyártók egyáltalán nem figyeltek.

Ennek hatására megjelentek a piacon az esztétikus kialakítású designer darabok is, amik stílusukban a fürdőszoba többi szerelvényéhez igazodva észrevétlenül látják el a feladatukat.

{{totalCount}} találat
Találat/oldal:
Rendezés:
Nincs találat.
{{ComputedLoadMoreText}}
{{totalCount}} termékből {{dataLength}} darabot már láttál

Schell Sarokszelep

Amikor elutazik a családjával akár hetekre is, és üresen marad a ház, bezárja az ajtókat, az ablakokat, kikapcsolja az elektromos berendezéseket és megszünteti az otthonát veszélyeztető tényezőket.


De a vizet is elzárja?
Ha valamilyen külső okból kifolyólag megnő a nyomás a vízvezetékekben, akkor a flexibilis cső elpattanhat, aminek a hatására a víz jelentős károkat okozva eláraszthatja az otthonát.


A sarokszelep ilyen módon az Ön otthonának biztonságáért felel. A mosdó alá beszerelt sarokszelepekkel ugyanis a meleg és a hideg víz is könnyedén elzárható a főelzáró használata nélkül.
Így ha üresen marad a ház, vagy ki kell cserélni a csaptelepet, akkor egyszerűen elzárhatja a vizet az adott szakaszon.

schell design mosdo szifon 1

Mosdó szifon

Ha a mosdót vagy a mosogatót közvetlenül a csatornába kötnék be az új otthonában, akkor a visszaáramló szagok elárasztanák a lakótér levegőjét. Ha a mosdó és a csatorna közé szifon kerül, azzal megelőzhető az ilyen problémák kialakulása. A mosdó alatt található szifon állandóan vízzel telítődött zsákja ugyanis bűzzáró rétegként nem engedi át a kellemetlen szagokat.

Schell - a sarokszelepek feltalálója

Generációk óta megbíznak a szerelők Európa piacvezető gyártójának szaktudásában a sarokszelepek terén. 80 éve kitűnő választás ugyanúgy a fűtés, gáz és háztartási gépek területén, mint például a mosógépek, bekötésére szolgáló szerelvényekén is - a Schell egyszerűen mindenhol kell, ahol robosztus, higiénikus és az erőforrásokkal takarékoskodó megoldásokat igényelnek.


Ennek megfelelően a Schellnél nagy a termék és a megoldási javaslatok kínálata is. A Schell sarokszelepeire és szifonjaira 5év gyártói garanciát vállal. A sárgaréz alapanyagból készült design-szifonokat és sarokszelepeket egy króm színű réteggel vonják be, hogy azok a csaptelepek ezüstös csillogásával harmonizáljanak. Formai kialakításukat tekintve jellemzően szögletes és hengeres kivitelben érhetőek el. Magától értetődő: a Schell szerelvényei kizárólag ivóvíz szállítására és tárolására alkalmas alapanyagok felhasználásával készülnek.

schell design mosdo szifon

Német minőség

Világszerte több mint 500 millió telepített sarokszelep bizonyítja, hogy a Schell mérnökei, tervezői és mesterei első osztályú termékeket gyártanak.

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Szűrések {{activeFilterCount}}
Szűrések

Kiemelt szűrések

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Összes szűrés törlése

{{SzuroPanelSzakasz.Megnevezes}}

Top termékek

Nincs találat.

Nincs találat.

Utoljára megtekintett termékek

Összehasonlító
{{TRAN('osszehas_osszehasonlito')}}