Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

Mi is az a Synco living?

• A Synco living rendszer számtalan lehetőséget kínál. A helyiség klímájának és a HMV melegítésének szabályozása mellett a szellőzőrendszer, a világítás és a redőnyök vezérlését, a füstérzékelők és az ajtó-ablak érintkezők ellenőrzését, valamint a légkondicionáló engedélyezését is lehetővé teszi.

• Okos otthoni automatizálási rendszer a kényelemért és az energiaracionalizálásért. A Synco ™ living rendszer elsőként ajánl egy moduláris felépítésű rendszert családi házak, lakások részére, amely lépésenként igazítható a tulajdonos, felhasználó igényeihez.

• Minden funkciót egy kezelő központból, illetve interneten keresztül akár okos telefonos alkalmazás segítségével lehet konfigurálni, felügyelni és kezelni. Például többek között minden helyiség hőmérséklete egyedileg szabályozható, különböző komfort fokozatokban, időprogram alapján állítható, továbbá szellőzési funkciók, szagelszívó biztonsági reteszelése, vízbetörés érzékelés, bejövő vízellátás elzárása.

Mire használható a Synco living?

A komfort növelése
  • Önálló helyiségek egyedi szabályozása, akár 12 helyiségben padlófűtéssel vagy radiátoros fűtéssel
  • Hőtermelés, a kazán szabályozása a helyiségekből érkező hőigényeknek megfelelően
  • Szellőzés szabályozása, szellőzőrendszernél akár 3 fokozatban;konyhai elszívó vezérlése
  • Légkondicionáló szabályozása, légkondicionáló berendezés távszabályozása
Image

Távvezérlés

PC vagy okostelefon használatával egy web szerveren keresztül távolról ios hozzáférhet a Synco living rendszeréhez, hogy elvégezhessen bizonyos módosításokat még akkor is, ha éppen nincs otthon.

Csak vegye elő PC-jét vagy okostelefonját, és lépjen be saját Synco livingrendszerébe a web szerveren keresztül –és ellenőrizzen bármely beállítást.

Energiatakarékos

A Synco living csökkenti energiafogyasztását, ha elhagyja az otthonát, a rendszer automatikusan lekapcsolja az összes világító eszközt és lecsökkenti a helyiségek alapjelét.

A Synco living rendszer A osztályú besorolással rendelkezik.Egyszerű az épület energiahatékony működését beállítani és ezáltal jelentős energiafelhasználás csökkenést elérni.

Biztonság

A synco living megbízhatóan jelzi Önnek és családjának a lehetséges veszélyeket.Fgyeli az ablakokat és az ajtókat és, ha aktiválja a figyelési funkciót akkor a rendszer azonnal mutatni fogja Önnek ha valahol egy ablak nyitva van.

A pánik gombra segítségével fel kapcsolódik az összes lámpa és rá lehet programozni a redőnyök felhúzását, vagy bármilyen speciális elektromos eszköz bekapcsolását is.

Synco living

Képes szabályozni, bekapcsolni, kikapcsolni, és megjeleníteni szinte minden eszközt, mely az életet kényelmesebbé teheti az Ön számára.

Központi apartman egység

A központi apartman egységről egyszerűen szabályozható akár 12 helyiség valamennyi funkciója, illetve ellenőrizhetők a beállítások a kijelzőn.

Rádiós modul

A rádiós modul alkalmazásával táv vezérelhet elektromos készülékeket és dimmelhet világító berendezéseket.

Fűtés

• Radiátoros fűtés (helyiségenként) • Padlófűtés (helyiségenként) • Légkondicionáló (helyiségenként)

A fűtés, illetve hűtés különböző modellek és kombinációk segítségével valósítható meg

Az egyes helyiségek beállíthatók csak fűtési vagy csak hűtési módra, illetve a kettő közötti automatikus átváltásra. A központi egység a beállítások alapján kapcsolja a lakást, illetve az egyes helyiségeket hűtési vagy fűtési módba.

Hűtés

• Központi (egész lakás), közös 2 csöves fűtő-hűtő rendszer segítségével • Hűtésengedélyező kimenet egy külső rendszerelem számára • Légkondicionáló (helyiségenként)

A fűtés szabályozása

A központi egység helyiségcsoportonként adatokat kap az egyes helyiségek fűtési igényeiről, és ezeket egyesítve adja tovább a hőtermelésszabályozónak. Az egység továbbadja az információkat a multikontrollernek az adott helyiségcsoport, az előremenő hőmérsékletek alapjele, valamint a visszatérő hőmérsékletek kívánt minimális és maximális korlátjának előszabályozására.

Emellett a helyiségek hőmérsékletének aktuális értékét és a helyiségek hőmérsékleti alapjelét is elküldi a fűtésikör-szabályozóknak és a radiátorszabályozó beavatkozóegységeknek, amelyek kiszámítják a pozicionálási jelet a beavatkozóegységek számára.

A hűtés engedélyezése

A hűtés engedélyezése az adott helyiség üzemmódjától és a kevert külső levegő hőmérsékletétől függ. Nyitott ajtó- vagy ablakérintkező esetén a központi egység blokkolhatja az adott helyiség hűtését.

A hűtés engedélyezhető az egyes helyiségek vagy a teljes lakás számára (ha van központi hűtés). Az alapjelet az adott helyiség üzemmódja határozza meg (ennek a kapcsolása történhet kézzel vagy a helyiség időkapcsolója segítségével). A helyiség hőmérsékletét a helyiségkezelő érzékeli, az alapjel módosításának lehetőségével.

A szellőztetés vezérlése

A központi egység szellőztetési időkapcsolójával 6-6 kapcsolási időpont állítható be a hét minden napjára, valamint egy további, speciális napra. A szellőztetési fokozat szabályozása a levegő minősége, a helyiség relatív páratartalma, a lakás pillanatnyi üzemmódja, illetve a kiválasztott szellőztetési fokozat alapján történik.

A fokozat alapjeleit a szellőztetés fűtéstől és hűtéstől független időkapcsolója módosítja. A helyiség levegőjének átmeneti szennyeződése felülvezérelt szellőztetéssel orvosolható. A szellőztetés vezérlése figyelembe veszi a nyitott ablakokat a füstöt és a külső szellőztetési érintkezőket. 

Image

Vízmelegítés

A központi egység szabályozza a házi melegvíz előállítását a helyi csatlakoztatású HMV-tartályban, vagy gondoskodik a hőtermelésszabályozóhoz vagy egy másik központi egységhez csatlakoztatott HMVtartály távműködtetéséről.

A központi egység erre a célra 7 napos HMV-időkapcsolóval rendelkezik, melyekhez napi 6 kapcsolási időpont állítható be a Normál és a Csökkentett üzemmód közötti váltáshoz. A központi egység segítségével kézzel is elindítható a HMV-tartály azonnali töltése. Az aktuális melegvíz-hőmérséklet megjelenik a központi egység kijelzőjén.

Meteorológiai állomás

Az időjárás-érzékelő adatokat küld a központi egységnek a külső hőmérsékletről és a légnyomásról. A időjárás-érzékelő méri a külső hőmérsékletet és az abszolút légnyomást, s a két értéket rádiójelek formájában elküldi a központi egységnek.

A nyugalmi képen látható a külső hőmérséklet és a légnyomás aktuális mért értéke, valamint a légnyomás-változás tendenciája. Az elmúlt 3 órában érzékelt légnyomás-változás irányát nyíl jelzi. A készülék emellett a légnyomás változásai és abszolút értéke alapján a várható időjárást is meghatározza.

Világítás és redőnyvezérlés

A csatlakoztatott lámpák a központi egység vagy külső kapcsolók (transzmitterek) segítségével tompíthatók vagy ki-be kapcsolhatók. A különböző világítási beállítások készlete helyszínként menthető és később szükség esetén betölthető.

A redőnyök a központi egység vagy külső kapcsolók segítségével lépésenként állíthatók, vagy egy gombnyomással teljesen bezárhatók vagy kinyithatók. A redőnyök a kézi beállítás mellett a beépített időkapcsoló segítségével is vezérelhetők, különböző eseményekhez.