Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

×

success

Az alábbi tartalom a lap alján látható termékeknél megtalálható a termék részletes leírásánál.

Kényelmes vízmelegítés kiváló ár-érték aránnyal

Az Ariston vízmelegítő készülékek nagy mennyiségű meleg vizet tudnak előállítani.
Új innovatív hőmérő termosztát bipoláris biztonsági berendezéssel. A készülék modern termosztátos vezérléssel működik. Falra szerelhető elektromos tárolós rendszerű vízmelegítő. Ennek az új készüléknek a tervezésekor fontos szempont volt az energiatakarékosság, a biztonság és a szén-dioxid-csökkentés. A kifinomult technikai megoldások mellett nagy hangsúlyt fektettek az alkotók a külső megjelenésre is. Vertikális elhelyezéssel használható.

Pro Eco Evo - A legjobb megoldás

A Pro Eo Eco elektromos vízmelegítő maximális megtakarítás mellett is maximális teljesítményt és biztonságot nyújt használója számára.

Az Eco technológiának, a Nanomix+Best rendszernek és az ABS biztonsági csomagnak köszönhetően a PRO ECO segítségével, akár 40 literrel több 40°C-os víz állítható elő, illetve éves szinten akár 10%-a is megtakarítható az energiafogyasztásnak a használat teljes biztonsága mellett. Az elülső LED-es vezérlőpanelon kapott helyett a Smart hőmérő,a Po Eco új design-eleme.Az Ariston vízmelegítő készülékek nagy mennyiségű meleg vizet tudnak előállítani.
Új innovatív hőmérő termosztát bipoláris biztonsági berendezéssel. A készülék modern termosztátos vezérléssel működik és maximális komfort érzetet nyújt. Személyre szabható tökéletes hőmérsékletet szabályoz. Ennek az új készüléknek a tervezésekor fontos szempont volt az energiatakarékosság, a biztonság és a szén-dioxid-csökkentés. A kifinomult technikai megoldások mellett nagy hangsúlyt fektettek az alkotók a külső megjelenésre is. Antilegionella funkciók.

 

Ariston Genus One - Fedezzen fel egy olasz remekművet

A Genus One készülék sorozat továbbfejlesztett formatervezése innovatív vonalvezetésen, új technológián és anyagokon, valamint felhasználói felületeken alapul, melyek mind azt szolgálják, hogy a készülék kényelmesebb és komplexebb felhasználói tapasztalatot nyújtson. Az érintőképernyős kijelző az egyszerű hőmérséklet-vezérléshez jelent megoldást. Emellett a kompakt gépszerkezetet – a belső alkatrészeket és a formatervezést – is továbbfejlesztették azzal a céllal, hogy könnyű hozzáférést biztosítsanak a kompakt méret megtartásával is. 

Tartós fűtés

A Genus One kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel van ellátva, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

Abszolút hatásfok

Az innovatív gyújtásvezérlő rendszer képes automatikusan érzékelni a gáz sajátosságait, s ezáltal egy állandó fűtési teljesítményt, precíz vezérlést és üzembiztos működést garantál bármilyen körülmények közt.
A ONE kondenzációs technológia és hőszabályozó tartozékai hatékonyáság és teljesítmény fokozóak, így a készülék eléri az A+ energiaosztályt.
1:10-es modulációs arány a pontosabb energiafogyasztás érdekében, ami korlátozza a készülék sűrű ki-bekapcsolását.

Smart Összeköttetés

A készülék elő lett készítve a távirányításra az Ariston Net alkalmazás útján. Használatra kész BusBridgeNet® technológia, amely kommunikálhat más Ariston termékekkel, hogy az energiafogyasztás optimalizálása érdekében a termékeket (és energiaforrásokat) összehangolja valamint működésüket optimalizálja.

Tökéletes komfort

A készülék AUTO, COMFORT és CARE funkciókkal, valamint integrált időzítő programozással van ellátva. Zajmentes működése a moduláló szivattyúnak és szigetelőpaneleknek köszönhető.

Modern, Hi-Tech külső

Nagyfelbontású érintőképernyős interfész, LCD kijelző teljes szöveggel és intuitív menüvel, amely segítségével a kívánt hőmérséklet könnyen beállítható, a funkciók aktiválhatók, és a különböző fűtőzónák is kezelhetők.

 

Kapcsolódó termékek listája

Ariston Alteas One - Fedezzen fel egy olasz remekművet

Az Ariston One készülék sorozat továbbfejlesztett formatervezése innovatív vonalvezetésen, új technológián és anyagokon, valamint felhasználói felületeken alapul, melyek mind azt szolgálják, hogy a készülék kényelmesebb és komplexebb felhasználói tapasztalatot nyújtson. Az érintőképernyős kijelző az egyszerű hőmérséklet-vezérléshez jelent megoldást. Emellett a kompakt gépszerkezetet – a belső alkatrészeket és a formatervezést – is továbbfejlesztették azzal a céllal, hogy könnyű hozzáférést biztosítsanak a kompakt méret megtartásával is. Elülső burkolata edzett üveg ennek köszönhetően karcálló és könnyen tisztítható. Az Alteas One kialakítása szuperbiztonságossá és ellánállóvá teszi a készüléket a magas hőmérséklet ellen.

Tartós fűtés

Az Alteas One kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel van ellátva, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

Abszolút hatásfok

Az innovatív gyújtásvezérlő rendszer képes automatikusan érzékelni a gáz sajátosságait, s ezáltal egy állandó fűtési teljesítményt, precíz vezérlést és üzembiztos működést garantál bármilyen körülmények közt.
A ONE kondenzációs technológia és hőszabályozó tartozékai hatékonyáság és teljesítmény fokozóak, így a készülék eléri az A+ energiaosztályt.
A csomag részét képezi a CUBE szobatermosztát.
1:10-es modulációs arány a pontosabb energiafogyasztás érdekében, ami korlátozza a készülék sűrű ki-bekapcsolását.

Smart Összeköttetés

A beépített Wi-Fi átjáránók köszönhetően az Ariston Net alkalmazás útján lehetséges a távirányítás.
Használatra kész BusBridgeNet® technológia, amely kommunikálhat más Ariston termékekkel, hogy az energiafogyasztás optimalizálása érdekében a termékeket (és energiaforrásokat) összehangolja valamint működésüket optimalizálja.

Tökéletes komfort

A készülék AUTO, COMFORT és CARE funkciókkal, valamint integrált időzítő programozással van ellátva. Zajmentes működése a moduláló szivattyúnak és szigetelőpaneleknek köszönhető.

Modern, Hi-Tech külső

Edzett üveg előlap.
Nagyfelbontású érintőképernyős interfész, LCD kijelző teljes szöveggel és intuitív menüvel, amely segítségével a kívánt hőmérsékletet könnyen beállítható, a funkciók aktiválhatók, és a különböző fűtőzónák is kezelhetők.

 

Ariston Young 6 - kicsi a bors de erős

Az Ariston Young 6 OR és Young 6 UR elektromos vízmelegítő modellek igazi hiánypótló termékek. Kis méretüknek és formai kialakításuknak köszönhetően könnyedén elhelyezhetőek a mosogató alatt vagy felett! Gyorsan biztosítja a mosogatáshoz szükséges melegvizet.

Magas fokú védelem

Hőmérsékletszabályozó gombjának köszönhetően könnyen kezelhető. Modern formavezetésű 6 literes zománcozott tartálya fagyvédelemmel is el van látva.

A kényelem Smart oldala. Design és tartalom.
A Velis EVO és a Velis EVO Plus élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmainkat.

Olasz design

Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnyerő, olasz formatervezés.

Ariston Velis Evo villanybojlerek különböző méretkeben

Az Ariston Velis EVO készülékei többféle kapacitással is elérhetőek. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titánium tartalmú belső tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

Tartós fűtés évek múlva is

ONE Kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

Abszolút hatásfok

Akár 94% -os szezonális hatásfok, lehetőség az A+ energiahatékonyság elérésére. 1:7-es modulációs arány a pontosabb energiafogyasztás érdekében, ami korlátozza a készülék sűrű ki-bekapcsolását.

Smart összeköttetés

A készüléket előkészítettük a távirányításra az Ariston Net alkalmazás útján. Használatra kész BusBridgeNet® technológia, amely kommunikálhat más Ariston termékekkel, hogy az energiafogyasztás optimalizálása érdekében a termékeket (és energiaforrásokat) összeillessze és összehangolja.

Teljes kényelem

A készüléket AUTO és COMFORT funkciókkal láttuk el.

Hi-Tech formaterv

LCD kijelző teljes szöveggel és intuitív menüvel, amellyel a kívánt hőmérséklet könnyen beállítható, és a funkciók aktiválhatók.

Teljesítmény tartomány

Kombi 24 kW; Rendszer: 24 kW

Méretek

(magasság x szélesség x mélység) 745 x 400 x 315 mm

Kondenzációs fali fűtő kazán LCD-kijelzővel

A Genus Premium Evo System az Ariston termékskálájának legtökéletesebb kifejezése. A kondenzációs technológiának köszönhetően, felhasználva a füstgázok energiáját, egy olyan hőteljesítményt hoz létre, amely lehetővé teszi az (energia) veszteség megszüntetését, illetve a hagyományos kazánoknál magasabb hőteljesítmény elérését.

35%-os energiamegtakarítás

A Genus Premium Evo System még több szolgáltatást nyújt az innovatív technológiának köszönhetően, amely biztosítja, hogy automatikusan beállítsa a működését a külső hőmérséklet, illetve a belső szobahőmérséklet változásai alapján, biztosítva ezáltal a maximum 35%-os energia megtakarítást egy hagyományos, régi generációs kazánhoz képest. Rendelkezésre áll fűtést biztosító változatban 5 különböző teljesítménnyel: 12-18-24-30-35 kW (zárt égéstér) és előkészített a napkollektor rendszer vezérlésére.

Csendes üzem

Válassza a teljes csendet, azt az akusztikai komfortot otthonába, amit az Ariston Genus Premium Evo az új, optimalizált hangelnyelő panelekkel és az alacsony fordulatszámú működésével biztosít.

Ariston Clas B Premium Evo EU kondenzációs fali kazán beépített tárolóval

A beépített, 40 literes dupla rétegtárolóval rendelkező Clas B Premium kazánt a használati melegvíz intelligens vezérléséhez tervezték. Az új Clas B Premium kazánok, amiket felszereltek az új ABC System tároló rendszerrel, racionalizálják az energiafogyasztást és biztosítják az energia megtakarítást, amely a számlán is megjelenik. Ez az új rendszer, az Ariston rendkívüli technológiai fejlesztése ugyanis lehetővé teszi nagy mennyiségű meleg víz előállítását anélkül, hogy meg kellene várni, hogy a kazán a felmelegítse az összes vizet a kívánt hőfokra, így elkerülhető a felesleges energia felhasználás. A Clas B Premium rendelkezésre áll fűtést és használati meleg víz előállítást biztosító változatban 2 teljesítménnyel: 24 és 35 kW (zárt égéstér).

Modulációs hőfokszabályozó

A modulációs hőfokszabályozó tartozékokkal való kompatibilitás, valamint az „AUTO” funkció folytán nincsenek hőmérséklet ingadozások vagy kimagasló csúcsértékek: a készülék a maximális termikus komfort érdekében állandó hőmérsékletet biztosít.

Komfort funkció

Egy funkció, ami azonnali melegvizet biztosít 30 percen át az első vízvételt követően, időveszteség nélkül.

A nagy légtér nem akadály

Az Ariston Clas B Premium Evo EU falikazán megnövelt tágulási tartálya lehetővé teszi nagy légterek kifűtését is!

Hosszú élettartam

A Clas B Premium Evo EU a legkiválóbb alapanyagokból készült. Az elsődleges és másodlagos hőcserélőkhöz használt rozsdamentes acél nagyfokú megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosít.

Ariston Genus One – fedezze fel az olasz remekművet

Az Ariston One készülék sorozat továbbfejlesztett formatervezése innovatív vonalvezetésen, új technológián és anyagokon, valamint felhasználói felületeken alapul, melyek mind azt szolgálják, hogy a készülék kényelmesebb és komplexebb felhasználói tapasztalatot nyújtson. Az érintőképernyős kijelző az egyszerű hőmérséklet-vezérléshez jelent megoldást. Emellett a kompakt gépszerkezetet – a belső alkatrészeket és a formatervezést – is továbbfejlesztették azzal a céllal, hogy könnyű hozzáférést biztosítsanak a kompakt méret megtartásával is.

Tartós fűtés

A Genus One kondenzációs technológia az új, szabadalmaztatott XtraTech hőcserélővel van ellátva, melynek célja, hogy megbízható teljesítményt biztosítson az idő múlásával is.

Abszolút hatásfok

A gyújtásvezérlő rendszer képes automatikusan érzékelni a gáz sajátosságait, s ezáltal egy állandó fűtési teljesítményt, precíz vezérlést és üzembiztos működést garantál bármilyen körülmények közt. Akár 94% -os szezonális hatékonyság, lehetőség az A+ energiahatékonyság elérésére.
1:10-es modulációs arány a pontosabb energiafogyasztás érdekében, ami korlátozza a készülék sűrű ki-bekapcsolását.

Smart összeköttetés

A készüléket előkészítettük a távirányításra az Ariston Net alkalmazás útján. Használatra kész BusBridgeNet® technológia, amely kommunikálhat más Ariston termékekkel, hogy az energiafogyasztás optimalizálása érdekében a termékeket (és energiaforrásokat) összehangolja valamint működésüket optimalizálja.

Tökéletes komfort

A készülék AUTO, COMFORT és CARE funkciókkal, valamint integrált időzítő programozással van ellátva. Zajmentes működése a moduláló szivattyúnak és szigetelőpaneleknek köszönhető.

Modern, Hi-Tech külső

Nagyfelbontású érintőképernyős interfész, LCD kijelző teljes szöveggel és intuitív menüvel, amely segítségével a kívánt hőmérséklet könnyen beállítható, a funkciók aktiválhatók, és a különböző fűtőzónák is kezelhetők.

Kapcsolódó termékek listája

Kis méret

Az Ariston vízmelegítők magas teljesítménye most kis méretben is elérhető. A Mini-Tank Rendszernek köszönhetően az Ariston vízmelegítők kényelme most kis méretekben összpontosul. Mindemellett, a három készülék egyenként 30 liter melegvizet képes előállítani.

Tartós kivitel

Az AN vízmelegítők tartósságának titka az alapanyagok megválasztása: a készülékekben található fűtőszálak anyaga réz, ami biztosítja a korrózióvédelmet. Továbbá a két készüléktípus tárolója speciális titánium bevonattal van ellátva, amely tovább növeli az élettartamot és a korrózióvédelmet. A megerősített külső kialakítás csökkenti a szivárgások esélyét és az esetleges karbantartások számát.

Biztonság és higiénia

Az AN vízmelegítők minden biztonsági teszten sikeresen megfeleltek, így teljes mértékben megfelelnek a CE irányelveknek. Továbbá az Ariston globális szakértelme garantálja az Ön és családja biztonságát. A rézből készült fűtőszál ugyanis növeli a felmelegített víz tisztaságát.

Maximális kényelem

Az AN vízmelegítők képesek hosszú ideig melegen tartani a felfűtött vizet, a nagy tömörségű és vastag poliuretán szigetelésnek köszönhetően. Ez a réteg határt szab a hőveszteségnek, optimalizálja a vízmelegítő teljesítményét és az Ön kényelmét.
Az AN vízmelegítők merülő termosztáttal rendelkeznek, így biztosítva a víz hőmérsékletének precíz beállítását, olyan melegre, amilyenre Ön szeretné.

Design

Az AN vízmelegítőket kifinomult stílus és letisztult elegancia jellemzi, amely az Ariston termékeket megkülönbözteti a piac szereplőitől, köszönhetően az olasz tervezőkkel való folyamatos együttműködésnek.

Kapcsolódó termékek listája

Ariston NET – egyel több ok, hogy lecserélje régi kazánját!

Kommunikációs hálózatba köthető élvonalbeli kondenzációs kazán

Kényelem

A kommunikációs hálózatba köthető élvonalbeli kondenzációs kazán Ariston Genus Premium Net rendszermenedzsere az Ön távollétében is folyamatosan méri a beltéri hőmérsékletet. Nem várja többé kellemetlen meglepetés, amikor hazaér.

Megtakarítás

Otthona hőmérsékletét tökéletesen összehangolhatja életritmusával, hogy kazánja ne fűtsön fölöslegesen. Ez nem csak alacsonyabb fogyasztást eredményez, de a fűtésrendszer kisebb igénybevételével jár, így pénzbeli megtakarítást is jelent.

Megbízhatóság

Az Ariston NET ügyfélszolgálati központja folyamatosan a segítségére lesz abban, hogy elemezze a rendszer teljesítményét és helyes működését. Ön mindenkor nyugodt lehet otthona fűtése felől!