×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Geberit HDPE komplett zárókupak - 110Geberit HDPE komplett zárókupak - 110

Geberit HDPE komplett zárókupak

Cikkszám: GE-367.750.16.1-szulo
3.520 Ft Áfa-val

c

Válasszon variánst
Várható szállítás: 3 munkanap

Működési leírás

A Geberit HDPE csövek és idomok a gyártás során fehasznált alapanyagok kitűnő tulajdonságainak köszönhetően alkalmasak épületen belüli, illetve épületen kívüli szennyvízvezetékek, illetve ipari és laboratóriumi vízelvezető rendszerek kialakítására. A polietilénből készült Geberit HDPE csövek és idomok kielégítik az MSZ EN 12056 valamint a MSZ EN 752 szabványok által támasztott követelményeket.

A Geberit HDPE rendszer épületen belüli alkalmazása a DIN 19535 és a DIN EN 1519 szabványok alapján, földbe fektetett vezetékek esetén a DIN 19537 szabvány alapján engedélyezett. A csövek és idomok 32-315 mm átmérőtartományban állnak rendelkezésre.

geberit alkalmazasi terulet

Épületen kívüli szennyvízelvezetés

A Geberit HDPE csövek és idomok a DIN 1986 szabvány 4. része alapján alkalmazhatóak földbefektetett gravitációs szennyvízelvezető rendszerek létesítésére. A vezetékek fektetését és a tömörségi próbát az MSZ EN 1610 és az MSZ EN 752 szabványoknak megfelelően kell végezni.

Megengedett külső-, belső nyomás

A Geberit HDPE rendszert a lefolyóvezetékek szereléséhez tervezték. Bizonyos körülmények között azonban nyomás alatti szennyvízelvezetésre is alkalmazható, például a szennyvízátemelő berendezéseknél, ahol csak időnként fordulnak elő kisebb mechanikai igénybevételek, hőterhelés pedig nincs.

Ezen táblázat adatai 20°C hőmérsékletű csőre vonatkoznak. Csőidomoknál és magasabb hőmérsékleten ezeket az értékeket megfelelő módon csökkenteni kell.

geberit megengedett nyomas

 

Bővebben a Geberit HDPE-ről...

A Geberit HDPE rendszer tulajdonságai:

  • Abszolút tömörség
  • A tükör-, vagy elektrokarmantyús hegesztés abszolút tömör és erőzáró kötéseket garantál a legmagasabb megbízhatóság mellett.
  • Vegyszerállóság
  • Szennyvizek és külső hatások (pl. agresszív talaj) által okozott kémiai igénybevételnél
  • Forróvízállóság
  • Rövid ideig 100 °C-ig, tartósan (pl. ipari berendezések, nagykonyhák) 80 °C-ig
  • Környezetbarát
  • A Geberit HDPE teljeskörű újrahasznosítást tesz lehetővé a környezet károsítása nélkül

Geberit HDPE dokumentáció csöveknek a leírása és a minősítésük. Szennyvízelvezetéshez alkalmas müanyag polietilén anyagból készült geberit fekete műanyag csövek.

geberit elonyok 1

geberit elonyok 2 vegleges

Geberit garancia

A garanciavállalás alapfeltétele, hogy az épületgépész kivitelező a szerelés idején érvényben lévő Geberit alkalmazástechnikai (tervezési és szerelési) előírásokat tartsa be. További feltétel a rendeltetésszerű üzemeltetés.

A különböző termékcsoportokra vonatkozó kibővített Geberit garanciát az alábbi táblázat a tartalmazza:

geberit garancia 1200x600

A Geberit garancia kötelezettség hosszú távú biztonságot nyújt a Geberit termékek alkalmazása esetén. A mindenkor érvényes alkalmazástechnikai előírásokat a Geberit katalógus tartalmazza, valamint a Geberit műszaki tanácsadói hálózata folyamatos segítséget nyújt.

Termékajánló