×

Elérhetőségek

Webáruház: +36 1 / 382-6189
Kondorosi út 5/a. + 36 1 / 208-2342
Kruspér utca 6. + 36 1 / 209-2381
Fehérvári út 63-65. + 36 23 / 520-788

« Nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Üzleteink 2021. október 23-án szombaton zárva tartanak.

Hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

Megértésüket köszönjük!

Image

Grohe Blue home

Egy rendkívül praktikus és kifinomult rendszer, ami kristálytiszta vizet varázsol konyhájában, egyenesen a csapból!  A vízszűrő berendezés a csapvizet megszűrve egészséges, hideg vízzel látja el a teljes családot. Speciális 5 lépcsős szűrésnek köszönhetően megszabadítja a csapvizet káros anyagoktól és Co2-vel dúsítja azt. Így választható hideg mentes, enyhén szénsavas, és erősen szénsavas szűrt víz is.

Ezzel nem csak a családjának biztosítja az egészséges tiszta vizet, de a pénztárcáját és a környezetét is kíméli! A Grohe Blue Home egy igazán megtérülő befektetés, így eztán nem kell költeni semmilyen típusú palackozott vízre ugyanis mindegyiket előtudja állítani saját konyhájába! A hűtő egységnek köszönhetően télen-nyáron hűtött vizet ihat az egész család.

Image

A vízszűrés mellett az esztétika is a középpontban áll annak érdekében, hogy csapja harmonizáljon az egész konyhával. A Grohe Blue Home 3 különböző kifolyószárral választható. C, L és U alakú kifolyószárak gyönyörű fényes króm felülettel rendelkeznek.

grohe star light

 

A szennyeződésnek és elhomályosodának is ellenálló Grohe Starlight krómfelületnek köszönhetően a csaptelep tisztán tartásához elég egy száraz ruha is.

 

 

grohe silk move

 

A kerámiabetét SilkMove technológia garantálja a kar könnyed mozgatását, ezáltal egyszerűen szabályozható a víz mennyisége és hőmérséklete is.

 Semmi sem lehet könnyebb vagy gyorsabb a Co2 palack behelyezésénél. Kevesebb mint egy perc alatt kicserélhető, és így újra élvezhető a pezsgő vízélménye.

A Grohe Blue Home Co2 palackja akár 75 liter szénsavas vízre is elegendő. Ha ürülni kezd és aktuális egy palack csere, akkor a csaptelep kijelzője villogással jelzi azt.Mentes, enyhén vagy erősen szénsavas? A választás az Öné!

Image

Hideg, menetes víz

A felső gomb megnyomásával, sötétkék fény kíséretében érhető el.

Enyhén savas víz

A két gombot egyidejű megnyomásával, türkizes fény kíséretében érhető el.

Szénsavas víz

Az alsó gomb megnyomásával, zöld fény kíséretében érhető el.Ha szereti a teát és a kávét, akkor a Grohe Blue Home-al még jobban szeretni fogja őket. A szűrtvíz és a csapvíz közötti különbség nem csak tisztán fogyasztva érezhető. A kávé és a tea íz aromáit segíti teljes mértékben kioldani és fel is erősíti azokat.

Emellett védheti vele a konyhai kisgépeit, ugyanis a szűrt víz teljesen vízkőmentes így nem kell félnie attól, hogy a gépei ide előtt felmondják szolgálatukat. Megóvhatja őket a vízkő és egyéb szennyeződése lerakódásától.  

Image

Speciális szűrőbetét 5 lépésben tisztítja a csapvizet. Ez biztosítja, hogy minden pohár Grohe Blue Home víz ugyanazt a páratlan ízvilágot biztosítja.

1

Előszűrés

Itt eltávolítja a durva részecskéket és szennyeződéseket, mint például a homokot.
2

Aktív szén-előszűrő

Eltávolítja a klórt és az egyes szerves anyagokat, vegyületek a tisztább, frissebb íz érdekében.
3

Nagy teljesítményű ioncserélő

Eltávolítja a vízkövet és a fém anyagok.
4

Aktív szénszűrő

Egy második szűrési folyamat a maximális ízélményért. A vizet átszűri és tisztítja, úgy, hogy eközben a nélkülözhetetlen ásványi anyagok megőrzi.
5

Végső szűrés

Megszűri a maradék részecskéket.

Okos berendezés

A számos jó tulajdonság mellett van egy igazán kiemelkedő, ami mindenki számára hasznos lehet. Soksor elfelejtünk eleget inni ezzel veszélyeztetve testünk egészséges működését, de ezt most egy egyszerű alkalmazással könnyen elkerülhetjük!

A Grohe Ondus applikációval ugyanis nyomon követhetjük a napi fogyasztásunkat, sőt figyelmezteti Önt, ha időszerűvé válik a szűrő vagy a szén-dioxid palack cseréje. Így már biztos, hogy nem felejtünk el eleget inni!

Használja víztöltésre, és kísérje figyelemmel vízfogyasztását!

 

Applikáció:

app App Store

d5gdgx9 28e04841 87aa 4e9f a223 a6d62b9ce450 Google Play

Image