Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Image

Fürdőszoba felújítók figyelem!

Az alább megadott Radaway és M-Acryl termékek most - 2023. május 8 és július 31. között - 15% kedvezménnyel érhető el. Online rendelés leadásánál használd a FURDO2023 kuponkódot.

1) 15% kedvezménnyel kínáljuk  az összes Walk In termékünket. Minden profilszinben, minden méretben és egyedi méretben is.

2) Szintén 15% kedvezménnyel kínáljuk az összes TEOS (Teos C és Teos F) és KIOS (Kios C, Kios F) kőhatású felülettel ellátott műmárvány tálcáinkat minden színben, ajándék szifonokkal.

3) Kétféle aszimmetrikus kádat is betettünk a kiemelt termékek palettájába, melyekhez kétféle kádparavánt kínálunk csomagakcióban. A NES kádparaván esetében csak a króm változat, míg az IDEA kádparaván esetében csak a törölközőtartós változat vesz részt az akcióban.

  • Azalia aszimmetrikus kád (összes méret) + IDEA PNJ 80-as törölközőtartós kádparavánnal vagy NES PNJ 80-as kádparavánnal - csomagban - 15% kedvezménnyel.
  • Linea aszimmetrikus kád (összes méret) + IDEA PNJ 80-as törölközőtartós kádparavánnal vagy NES PNJ 80-as kádparavánnal - csomagban - 15% kedvezménnyel
Image

EUPHORIA termékcsalád - Ahol körülvesz a luxus

Légies, áttetsző megjelenés, keret nélküli kivitel fali zsanérral. A kabin belső üvegfelületével teljesen sík króm zsanérok a könnyű takaríthatóság érdekében. 8 mm vastag Easy Clean vízlepergető bevonattal ellátott edzett üveggel gyártjuk, mely elsőrendű megoldás vízkőfoltok, lerakódások megakadályozására.

 Jellemzők:

  • nagy stabilitást biztosító krómozott tartó rudak
  • elegáns, praktikus króm elemek
  • tökéletes záródást biztosító mágneses tömítő profilok
  • speciális fali tömítő profil 10 mm-es toleranciával a fali egyenetlenségek kiigazításáért
  • tömítő profil nélkül csak pontosan függőleges és sima falfelületre szerelhető
  • exkluzív süllyesztett zsanérok
  • minden Euphoria zuhanykabin tartozéka a króm küszöb
Image

MODO NEW termékcsalád - Panoráma a fürdőszobára

Légies, áttetsző megjelenés, keret nélküli kivitel fali zsanérral. A kabin belső üvegfelületével teljesen sík króm zsanérok a könnyű takaríthatóság érdekében. 
8 mm vastag Easy Clean vízlepergető bevonattal ellátott edzett üveggel gyártjuk, mely elsőrendű megoldás vízkőfoltok, lerakódások megakadályozására.

Image

 

Zuhanytálca

15% kedvezménnyel kínáljuk az összes TEOS (Teos C és Teos F) és KIOS (Kios C, Kios F) kőhatású felülettel ellátott műmárvány tálcáinkat minden színben, ajándék szifonokkal.

 

Kád és kádparaván csomag akció

Kétféle aszimmetrikus kádat is betettünk a kiemelt termékek palettájába, melyekhez kétféle kádparavánt kínálunk csomagakcióban. A NES kádparaván esetében csak a króm változat, míg az IDEA kádparaván esetében csak a törölközőtartós változat vesz részt az akcióban. Online rendelés leadásánál használd a FURDOSZETT2023 kuponkódot.

Image

Miért olyan népszerű a fürdőszoba felújítok között az Azália- és Linea asszimetrikus kád?