Benedek és Tsa Kft. Hírlevél, személyre szabott hírlevél

1. Hírlevél küldés célja
A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám célú) e-mail küldésére.

2. Adatkezelés célja
Az elektronikus levelezési címek kezelése elsősorban az Érintett azonosítását, a megrendelések teljesítését, és a szolgáltatások igénybevétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ezen tevékenységek megvalósulásának érdekében kerül sor e-mail küldésére.

3. Hírlevél adatkezelés megváltozása
A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF (Általános szerződési feltételek) változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint a Szolgáltató egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben elektronikus formában, e-mailben juttatja el az Érintettek részére. Az ilyen értesítéseket azonban a Szolgáltató nem használja reklámozási célra.

4. Hírlevél
A regisztráció során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Szolgáltató csak az Érintett kifejezett hozzájárulásával küld. A hírlevél a legtöbb esetben direkt marketing elemekkel rendelkezik és reklámot tartalmaz. Szolgáltató a hírlevél igénybevétele során az Érintett által megadott adatokat kezeli.
Hírlevél esetében a Szolgáltató, mindaddig kezeli az Érintett hírlevél feliratkozása során megadott adatait, ameddig az Érintett a hírlevélről le nem iratkozik a hírlevélben elérhető „Leiratkozás” gombra kattintva vagy e-mailben vagy postai úton nem kéri a levételét a hírlevélre feliratkozók listájából.
Leiratkozást követően a Szolgáltató további hírlevelekkel, ajánlataival nem keresi meg az Érintettet. Az Érintett bármikor ingyenesen visszavonhatja a hozzájárulását és leiratkozhat a hírlevélről.

5. Személyre szabott hírlevél
A Benedek és Tsa Kft. a felhasználók személyes adatait, arra is felhasználhatja, hogy számukra hírlevél formájában személyes ajánlatokat küldjön. A személyre szabott hírlevél keretében az Benedek és Tsa Kft. a regisztrált és/vagy a hírlevélre feliratkozott felhasználók korábbi vásárlásait vizsgálja, és ennek vizsgálata és eredménye alapján, személyre szabott hírlevelet is küldhet a felhasználói számára.
A hírlevélről való leiratkozáshoz a 8.IV. pontban található rendelkezések az irányadóak. Amennyiben az érintett felhasználó leiratkozik az Benedek Szerelvény hírleveléről, a továbbiakban nem fog Személyre szabott hírlevelet kapni.