Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Játékszabályzat

A nyereményjátékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, kivéve a Benedek és Tsa Kft. (1116 Kondorosi út 5/a) tagjait, a Vállalkozás tagjainak munkatársait, valamint ezek - a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerinti - közeli hozzátartozóik. A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.

A nyereményjátékban részt vesz - az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével - mindenki, aki 2018.09.10.-ig like-olja a https://www.facebook.com/lazzariniradiator/ oldalt.

A nyereményjáték ideje alatt (1 hónap) a résztvevők közül összesen egy nyertest fogunk kisorsolni. A nyereményük egy db 10.000.-Forint értékű vásárlási utalvány.

A nyereményjáték 2018. Szeptember 10. napjáig tart.
A nyertesek kiléte 2018. Szeptember 11. napján kerül kihirdetésre.

A nyeremény átvételének feltételei

A nyertest a megadott e-mail címére küldött levélben, illetve lehetőség szerint a Facebookon értesítjük nyereményéről, a nyereményt előre egyeztetett időpontban, a helyszínen lehet átvenni. A Benedek és Tsa Kft. nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. A Benedek és Tsa Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a Benedek és Tsa Kft. Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztes nevét.

A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják.

A Szervező jogai

A Benedek és Tsa Kft. kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a Benedek és Tsa Kft. honlapja neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el.

A Benedek és Tsa Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Benedek és Tsa Kft. számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Benedek és Tsa Kft. nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Adatkezelés

Azáltal, hogy a játékos a nyereményjátékban részt vesz, feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatai (név, cím, e-mail cím) a Benedek és Tsa Kft. adatbázisába bekerüljenek, és azokat a Benedek és Tsa Kft. minden további ellenszolgáltatás, és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa – mindaddig, amíg a játékban részt vevő írásban nem tiltja meg a Benedek és Tsa Kft. számára adatainak kezelését, és az erről szóló tiltási nyilatkozatát kézhez nem veszi. Az adatszolgáltatás önkéntes. A Benedek és Tsa Kft. a játékosok adatait harmadik félnek nem szolgáltatja ki.

Információkérés

A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Budapest, 2018.08.08.