Barion Pixel
×
« Ünnepi nyitvatartás

Kedves Vásárlóink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatmi Önöket, hogy üzleteink 2023. december 23-tól 2024. január 7-ig zárva tartanak.

Január 8-án hétfőn várunk Mindenkit a megszokott nyitvatartási időben.

* A webshopban december 17. éjfél után leadott rendeléseket - ha van is készleten - már csak januárban tudjuk teljesíteni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Komfortos otthon egy életre a Benedek Szerelvénytől

A technika világával párhuzamosan a modern élet kihívásaira válaszként az épületgépészet is ugrásszerűen fejlődött az elmúlt évtizedekben. Ma már egy családi háznak vagy egy lakásnak egészen új, összetettebb követelményeknek kell megfelelnie, mint akár 10 évvel ezelőtt.

Korszerű épületgépészeti rendszerek

A Benedek Szerelvény olyan korszerű épületgépészeti megoldásokat kínál, amiket otthonába a kezdetekkor beépítve hosszútávon akár milliókat is megtakaríthat, miközben kényelmesebbé és egészségesebbé varázsolja Ön és családja életét. Ha megfelelő hangsúlyt fektetnek a kivitelezéskor használatos alapanyagok minőségére és a beépítésre kerülő rendszerek kiválasztására, akkor egy családi ház épületgépészeti rendszerét elég egyszer kialakítani, és a ház teljes élettartama alatt tökéletes komfortot fog nyújtani.
A kezdeti beruházásokat körültekintően elvégezve, minőségi rendszereket választva, csökkentheti jövőbeni otthonának karbantartási és üzemeltetési költségeit is.
Már meglévő ház esetében a gépészeti korszerűsítéssel éves szinten akár több százezer forintot is megtakaríthat. Egy megfelelően méretezett, felújított épületgépészeti rendszer ráadásul a lakók kényelmét és egészségét is nagymértékben javítja. Legyen szó hőszivattyúról, központi porszívóról, hangcsillapított lefolyóról, okos vezérlésről, divatos burkolatokról, fürdőszobai vagy konyhai berendezésekről vagy más épületgépészeti rendszerekről, a Benedek Szerelvény üzleteiben kollegáink segítségével a legnívósabb nemzetközi cégek termékeit is megtalálja!

Cégünk komoly szakmai múlttal rendelkező magyar tulajdonú vállalkozás, a CU Group cégcsoport tagja. Ez garantálja a kedvező árakat, a széles áruválasztékot és a gyors, pontos kiszolgálást.

Épülő otthonára tekintsen hosszútávon megtérülő befektetésként, építse fel a legjobb anyagokból, és élvezze, ahogy az évek alatt megtérül a befektetése.

 benedek szerelveny kondorosi ut uzlet 2 1200x600